speltips_skribent

Speltips Besiktas – Denizlispor 26/2: Ensidig historia i Istanbul

Måstematch för ett formstarkt Besiktas som bara infinner sig tre poäng efter ligaettan Galatasaray.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Det är en minst sagt spännande säsong här nere i Turkiet, där årets upplaga onekligen bjuder till i form av underhållning. Vi har tre lag som direkt slåss för ett ligaguld, och det är heller inte vilka klubbar som helst, utan Galatasaray, just Besiktas och Fenerbahce – Istanbul-klubbarna!

Och det är just som vi nämner i ingressen Galatasaray som toppar tabellen på 54 poäng, Besiktas har en match mindre spelad och står i skrivande stund på 51 poäng, samtidigt som även Fenerbahce står på 51. Så det är alltså en tät toppstrid och därför finns heller inget utrymme för poängtapp för Besiktas på fredag.

Besiktas kliver som sagt in i fredagens möte med en positiv formkurva, två raka segrar är ett faktum och man har dessutom hållit nollan intakt i båda matcherna. Addera därtill att man närmst satte dit tre baljor mot Genclerbirligi, vilket betyder att Besiktas gjort 53 mål i ligan – flest mål av samtliga lag i serien. Det är riktigt bra och i sin tur ett kvitto på att den här offensiven håller hög nivå.

Denizlispor räcker inte till

Alla som följt Super Lig närmre i år, eller under dem senaste åren är väl medvetna om att Denizlispor inte direkt tillhör kategorin topplag i Turkiet. Snarare tvärtom, så huserar de vanligtvis väldigt långt ner i tabellen. Inga undantag den här säsongen alltså.

Vi finner Denizlispor först på en 19:e plats i tabellen, vilket betyder att man bara har två klubbar under sig, de båda klubbarna har dessutom bara ett poäng mindre än Denizlispor. Samtidigt är det bara två lag i serien som släppt in fler mål än det här gänget, och oavsett hur vi än vrider och vänder på det så talar siffrorna sitt tydliga – det skiljer ett par nivåer Denizlispor och Besiktas åt.

Att Besiktas har 30(!) poäng mer än Denizlispor, det faktum att Besiktas gjort flest mål av samtliga lag i serien, och att Besiktas lirar på hemmaplan får oss att klicka in Besiktas (-1.5 asian handicap) till finfina 1.95 gånger degen hos spelbolaget Interwetten. Dagens bästa speltips från oss här på Tipsmedoss.com! Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: