europatipset tips

Europatipset 25/2: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset torsdag, vecka 8. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

För dagens bästa speltips och rekar – gå till startsidan!

Twitter Facebook

Betway SE Casino 10000kr

Europatipset tips, vecka 8 – med en jackpot på ca 5 miljoner kronor! Underbara Europatipset är tillbaka med en jackpot och Europa League-fotboll! 13 matcher plockas därifrån den här veckan och det är bara att tacka för underhållningen – returmöten på agendan! Med det sagt så sparkar vi igång analysen, spelförslag och tips till alla 13 matcher! Lycka till.

europatipset vecka 8

 TILL EUROPATIPSET!

1. Ajax – Lille, 1

2-1 Ajax borta i Frankrike. Och givetvis så kliver Ajax därför in som stora favoriter till att säkra avancemanget här hemma i Amsterdam. Lille är ett bra fotbollslag, men lär ha något större fokus på den inhemska serien i och med att man toppar tabellen samtidigt som PSG tappade nya poäng i helgen. Drömläge där, och därför även fokus där. Vi spikar Ajax!

2. Arsenal – Benfica, 1X

Oavgjort 1-1 i Rom, där mötet alltså gick av stapeln på grund av pandemin. Fördel Arsenal av den anledningen, och här på Emirates Stadium räknar vi med att Arsenal åtminstone undviker ett nederlag, vi har trots allt en sämre upplaga av Benfica framför oss i år, de går trögt i ligaspelet och är inte alls lika självklara. 1X bör därför räcka gott.

3. Manchester United – Real Sociedad, 1X

4-0 Manchester United i Baskien. Manchester United har efter storsegern i Baskien utrymme för rotation i truppen och vi räknar därför med att Solskjaer styr om ett par positioner på torsdag. Därför måste krysset med här, United har ingen anledning till att ösa på. 

4. Milan – Röda Stjärnan, 1

2-2 i Belgrad. Milan såg länge ut att vara på väg mot tre pinnar borta i Serbien men en sen kvittering gör nu det här returmötet lite mer spännande. Men vi har samtidigt svårt att se att Röda Stjärnan ska få med sig ett resultat från Milano, tydlig skillnad på samtliga plan och därför spikar vi också AC Milan.

5. Roma – Braga, 1X

2-0 Roma i Portugal. Stor fördel Roma efter den bergsäkra segern på bortaplan och känslan säger därför att Braga istället riktar fokus mot ligaspelet där det ser riktigt jäkla bra ut. I skrivande stund före både Benfica och Porto i tabellen, de sistnämnda spelar dock match under måndagen och kan ta sig förbi igen, men faktum kvarstår; Braga borde lägga all kraft på den inhemska serien – unikt läge i år! 1X räcker därför gott här.

6. Leicester – Slavia Prag, 1

0-0 i Prag. Slavia Prag stod som väntat upp bra mot Leicester på hemmaplan, ingen överraskning direkt i och med hur bra den här klubben mår just nu med CL-gruppspel, samt Europa League här under dem senaste åren. Här på King Power Stadium blir det dock jobbigare, och även fastän det är många ettor på kupongen, så ser vi inte de utmana Leciester här i England. Leicester är trots allt ett etablerat topplag i Premier League. Tydlig skillnad helt enkelt. Spik!

7. Villarreal – Salzburg, 1X2

2-0 Villarreal i Österrike. Spanjorerna fick med sig ett drömresultat från förra veckans möte och allt talar nu för att man tar sig vidare till nästa runda, men! Vi höjer ett varningsfinger för detta Salzburg, som har en imponerande höjd när de väl hittar rätt. Det kan de mycket väl göra här mot ett ojämnt Villarreal – Villarreal har bara vunnit 2 av sina 9 senaste matcher. Helgarderingen testas.

8. PSV – Olympiakos, X2

4-2 Olympiakos i Grekland. Och givetvis talar det mesta för att grekerna då löser biffen, det är en sämre upplaga av PSV vi fått se i år dessutom och därför tar vi även ett kontroversiellt beslut och klickar in X2. Olympiakos har rutinen för att bara försvara hem det här avancemanget, men samtidigt få något på köpet – i form av en balja. Vi testar X2!

9. Napoli – Granada, 1

2-0 Granada i Spanien. Ett överraskande resultat i det första mötet, det får vi trots allt konstatera även fastän Napoli varit upp och ner den här säsongen. Granda spände musklerna ordentligt och vann med två baljor alltså, det gör det här returmötet väldigt spännande. Och här räknar vi med att Napoli trycker på, de har inget att förlora nu och behöver vända på sin negativa trend (förlust mot Atalanta i helgen). All in för segern. Spik!

10. Bayer Leverkusen – Young Boys, 1X

4-3 Young Boys i Schweiz. Vi fick bevittna en underhållande tillställning när det första mötet bjöd på hela sju mål och därför känns också det här mötet vidöppet så här inför torsdagen. Leverkusen är som bekant inte alls lika självklara som under hösten heller, därför måste krysset helt enkelt med här. Men i slutändan så bör de ändå undvika nederlaget här på hemmaplan tycker man. 1X.

11. Rangers – Royal Antwerp, 1X

4-3 Rangers borta i Belgien. Rangers har ena foten inne i en åttondelsfinal här i Europa League efter fyra hängda kassar i Belgien och att spela på resultatet är som bekant alltid en stor fördel. Det är Royal Antwerp som behöver gå framåt, minst två baljor behöver göras och det tror vi bara öppnar upp för en ny Rangers-seger. 1X räcker gott!

12. Club Brugge – Dynamo Kiev, X2

1-1 borta i Ukraina. Fördel Club Brugge inför torsdagen då krysset är ett fint resultat borta mot ett rutinerat gäng i Dynamo Kiev. Vi räknar dock inte bort gästerna här, utan det här är som sagt ett lag med erfarenhet från dessa sammanhang, de är ett väldigt tufft motstånd och förlorar väldigt sällan – och det tror vi räcker till ett oavgjort resultat. X2 testas!

13. Dinamo Zagreb – Krasnodar, 1X

3-2 Zagreb i Ryssland. Stor fördel Kroatien efter tre gjorda mål på bortaplan och därför tror vi även Dinamo Zagreb löser avancemanget nu. Det är dessutom relevant att lyfta det faktum att Krasnodar inte lirat en ligamatch sedan en bra tid tillbaka, det har varit uppehåll i den ryska ligan och här i comebacken, i cupspelet i helgen föll Krasnodar mot Sochi med 2-1 på hemmaplan. Svagt resultat. Vi väljer därför 1X här – Krasnodar är inte igång än!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:54
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming