speltips_skribent

Speltips Athletic Bilbao – Real Madrid 16/5: 4.00-taggare i fokus

Real Madrid reser norrut till Baskien för spel mot Athletic Bilbao – det är bara trepoängaren som gäller här.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Atletico Madrid infinner sig två poäng före Real Madrid med två omgångar kvar att spela, vilket givetvis bara betyder en sak, att Real Madrid behöver vinna sina två återstående matcher och samtidigt hoppas på att Atletico Madrid tappar poäng mot antingen Osasuna, eller Valladolid i den sista omgången. 

Och Real har alltså alla anledningar att tro på ett ligaguld den här säsongen, även fastän det inte ser helt ljust ut längre. Vi alla är väl medvetna om hur jobbigt Atletico Madrid faktiskt har haft det under våren, de har inte ens vunnit hälften av sina matcher och därför kan mycket väl Osasuna eller Valladolid störa Simeones mannar, med den tron entrar Real Madrid lördagens möte.

Vi räknar därför också med att Real Madrid gör jobbet på lördag, det måste bara göras i det här skedet av säsongen och faktum är att Athletic Bilbao inte har något att spela för längre. Det är en aspekt att ta hänsyn till, onekligen. Motivations slår klass brukar det som bekant heta, och Real vinner på båda fronter.

Kombinationsspel till 4.00x

Alla som följt La Liga närmre under dem senaste åren är väl medvetna om vad för typ av fotbollslag vi har framför oss här på San Mames. Defensiven är vad både Bilbao och Real Madrid är kända för, så har det i princip alltid sett ut med Bilbao, och Real har som bekant gjort den övergången sedan Zidane tog över. Och för varje år har man bara varit mer och mer kompakta.

Därför har vi alltså alla anledningar att tro på att vi får bevittna en målsnål tillställning under lördagen, ett Bilbao på San Mames kommer att bli tuffa att bryta ner, och åt andra hållet räknar vi med att Real även de täpper till. Det är trots allt en av säsongens viktigaste matcher för Real och därför lär man vara fullt fokuserade på uppgiften. 0-0 är bra att ha med sig in i en andra halvlek, onekligen.

Och i slutändan så bör det hela ändå resultera i att Real Madrid vinner, motivationsfaktorn väger som sagt väldigt tungt och vi kan helt enkelt inte blunda för den. Med det sagt så klickar vi in Real Madrid som vinnare i matchen, plus under 2.5 mål, kombinationsspelet betalar alltså otroliga 4.00 gånger degen hos spelbolaget Betfair. Taget! Lycka till. 

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + under 2.5 mål i matchen
Odds: 4.00
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: