europatipset tips

Europatipset 16/5: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 19. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 19 med fotboll från Premier League, Allsvenskan, Serie A, La Liga och Bundesliga! Fullproppat med härliga och viktiga fotbollsmatcher den här söndagen, och med det sagt så klickar vi in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering – analys och tips till alla 13 matcher! Stort lycka till.

europatipset vecka 19

 TILL EUROPATIPSET!

1. Tottenham – Wolverhampton, 1

Wolves har längre inget att spela för vilket får oss att blicka bort mot hemmalaget och också spiken i match nummer 1. Tottenham agerar hemmalag och går för en Europa-plats, de måste besegra Wolves på söndag. 

2. West Bromwich – Liverpool, X2

West Bromwich är som bekant out och klara för spel i Championship vilket onekligen öppnar upp för Liverpool i det här mötet, motivation slår klass brukar det trots allt heta och här vinner Liverpool på båda fronter. Vi tar dock med krysset i och med värdet – Liverpool är dessutom mänskliga i år!

3. Everton – Sheffield United, 1

Everton har fortfarande en Europa-plats i sina egna händer efter vinsten över West Ham och de har fortfarande CL inom räckhåll, även fastän det högst troligt inte kommer att bli en top 4 placering. Men det säger ändå något om Evertons säsong så här långt, därför bör de också besegra tabelljumbon tryggt på söndag. Klasskillnad.

4. Hammarby – Djurgården, X2

Ett otroligt spännande Stockholmsderby där vi främst kommer att få svar på hur bra faktiskt detta Hammarby är, vi är väl medvetna om var Djurgården står, de är oerhört stabila och effektiva, och kommer även att sluta bland dem tre främsta i tabellen. Kring Hammarby däremot är saker och ting inte alls lika självklara, därför faller också valet på X2 i match nummer 4 – de är bättre!

5. Milan – Cagliari, 1

AC Milan spände musklerna ordentligt i veckan när de besegrade Torino med hela 7-0, därför tror vi även de kopplar tidigt grepp om Cagliari också, hemmaplansfördelen och motivationsfaktorn talar helt klart för AC Milan, och det räcker. Spik!

6. Athletic Bilbao – Real Madrid, X2

Athletic Bilbao vet vi är ett klurigt motstånd och extra kluriga är de när det väl väntar match mot storklubbarna i La Liga. Man växlar i princip alltid upp när Barca, Atletico eller Real tittar förbi, därför tar vi även med krysset här men en förlust blir det inte för Los Blancos – inte i det här skedet av säsongen. X2!

7. Alaves – Granada, 1 2

Alaves kan säkra vidare spel i La Liga vid seger över Granada och visst är det en stor morot för laget, men det går samtidigt inte att blunda för klasskillnaden här, Granada är riktigt bra när de kommer upp i nivå och därför faller också valet på gaffeln – vidöppet!

8. Real Betis – Huesca, 1X

Klurig uppgift för Real Betis som ställs mot ett gäng som slåss för sin överlevnad, och det tenderar att komplicera till saker, vilket får oss att åtminstone plocka med det mittersta tecknet här. I slutändan räknar vi dock med att Betis är steget större – de jagar dessutom Europa! 1X!

9. Atletico Madrid – Osasuna, 1

Atletico Madrid besegrade Real Sociedad med 2-1 och nu återstår alltså bara två matcher att spela för, vinner man båda är man ligavinnare och det är givetvis en ordentlig morot. Därför tror vi även man gör jobbet mot Osasuna på hemmaplan, allt annat vore en stor överraskning i och med att Osasuna inte har något att spela för. ALLT talar för Atletico.

10. Barcelona – Celta Vigo, 1X

Vi höjer ett litet varningens finger för Celta Vigo, som onekligen har en intressant höjd i sig och en höjd som helt klart kan ställa till det för Barcelona, vi fick bland annat se Granada besegra Barca, och Levante kryssa mot katalanerna – därför har Celta alla anledningar att tro på poäng. 1X.

11. Sociedad – Valladolid, 1 2

Kan mycket väl bli en tät kamp här som i slutändan även kan resultera i en bortaseger just för att Valladolid slåss för sin överlevnad. Vi tycker inte alls Sociedad är en garanti, därför utnyttjar vi det faktum att Sociedad är stora, stora favoriter. Eventuell kupongrensare! 

12. Villarreal – Sevilla, 1X2

Vidöppen tillställning här när Villarreal jagar en direktplats till Europa League! Sevillas morot är dock även den stor då de fortsatt kan hamna före Real Madrid och Barcelona, därför plockas samtliga tecken med här. Kan sluta lite hur som helst här på El Madrigal.

13. Leipzig – Wolfsburg, 1X

Leipzig är redan klara för Champions League-spel nästa säsong men det är alltså inte Wolfsburg, som bara har tre pinnar ner till femteplacerade Eintracht. Det talar helt klart för gästerna, men vi har samtidigt väldigt svårt att se att Leipzig ska tillåta något annat än en andraplats i Bundesliga-tabellen säsongen 20/21. Även det en morot. 1X bör räcka.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:04
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming