speltips_skribent

Speltips Athletic Bilbao – Levante 11/2: Säkrar en andra raka final?

Athletic Bilbao tog sig hela vägen till final i Copa del Rey i fjol och är alltså bara en match från att upprepa bedriften. Imponerande!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Otroligt nog så kan Athletic Bilbao vara i två Copa del Rey-finaler samtidigt ifall de ser till att slå ut Levante ur det här dubbelmötet. För så är det alltså, finalen 2020 har ännu inte spelats eftersom att både Bilbao och Sociedad har en önskan att få spela den inför publik, den matchen är planerad till 3 april 2021, alltså kan Bilbao säkra två titlar inom en två månaders period. Unikt!

Och det är givetvis en ordentlig morot för detta Athletic Bilbao, ett Bilbao som faktiskt nyligen redan säkrade säsongens första titel när de besegrade både Real Madrid och sedan Barcelona i finalen i supercupen.

Så vi räknar med att få se ett piggt Athletic Bilbao i den här semifinalen, Marcelino har uppenbarligen fått in ny energi och har även fått en bra start vid rodret, Bilbao har äntligen börjat vinna fotbollsmatcher och har mer exakt noterats för sex segrar på deras åtta senaste matcher, sett till alla tävlingar. Det är riktigt bra i jämförelse med hur det såg ut under hösten och därför har vi också alla anledningar att tro att de besegrar Levante här på San Mames.

Äventyret för Levante tar slut

Att Levante tagit sig hela vägen till en semifinal här i Copa del Rey är alltså redan mer än ett godkänt resultat för deras del, vi kommer inte ifrån att det är en häftig bedrift, minst sagt men vi är samtidigt övertygade om att äventyret tar slut nu.

Levante placerar sig förvisso före Bilbao i La Liga-tabellen, de är uppenbarligen svårslagna med sina nio kryss, men i en sådan här semifinal så behöver man ta hänsyn till rutin också, och den saknar Levante. Det tror vi blir avgörande för utfallet i den här matchen. Levante förtjänar dock all cred för deras fina säsong, och möjligtvis kan de även avgöra den här semifinalen i returmötet, vem vet, men här på San Mames räknar vi med ett formstarkt Athletic Bilbao.

Vi klickar in den raka ettan till fina 1.90 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport, besegrar man både Real och Barcelona, så ska man även kunna göra jobbet mot Levante. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.90
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: