speltips_skribent

Speltips Atalanta – Real Madrid 24/2: UEFA Champions League

Speltips, odds och allt inför onsdagens Champions League-möte mellan Atalanta och Real Madrid den 24 februari. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Det är allt annat än optimala förutsättningar för Zidanes Real Madrid när man reser österut till Italien och Bergamo under tisdagen. Carvajal, Odriozola, Ramos, Militao, Marcelo, Valverde, Rodrygo, Hazard och Benzema missar samtliga matchen på grund av skada, vilket givetvis skapar mer spänning inför den här åttondelsfinalen. Ett ordentlig test för Los Blancos.

Atalanta har som bekant växlat upp igen och är på dem nivåerna man var under fjolåret, möjligtvis inte lika ofta, men när man väl är där uppe så är man svårstoppade. Fråga bara Napoli som släppt in sju mål på dem två senaste matcherna mot Atalanta, eller Milan som föll mot Atalanta hemma i Milano med 3-0.

Att Atalanta är på riktigt är bara att konstatera, vi är därför väldigt spända inför onsdagens möte, känslan säger att Real Madrid mycket väl kan ryka tidigt. Unibet har åtminstone sagt sitt, en bortaseger i den här matchen betalar otroliga 3.10 gånger degen och det säger väl allt om deras syn på Real Madrids chanser här i Italien. Det säger även allt om Atalantas höjd. Ett otroligt spännande dubbelmöte, det är åtminstone en sak som är säker.

Real Madrids mittfält en nyckel

Som alltid när Real Madrid entrar dessa stora matcher så riktas fokus mot deras mittfält. Som tur är för Zidanes del så är alltså Kroos, Modric och Casemiro samtliga tre redo för spel på onsdag, vore det inte så så hade vi princip räknat bort Real. Faktiskt. Men med dessa tre namn på banan så förändras allt i vår värld, så mycket kvalité och erfarenhet i dem tre och det kan vi helt enkelt inte blunda för när det nu vankas slutspel i UEFA Champions League.

Och vi alla är väl ändå medvetna om vad spelare som Kroos, Modric och Casemiro upplevt, även lirare som Vazquez, Asensio, Varane och Nacho, vi förväntar oss att de steppar fram på onsdag och åtminstone ser till så att Real Madrid undviker ett nederlag.

Som alltid är det dock ovisst med Atalanta, deras höjd är som sagt otrolig och hade det här varit en match i gruppspelet istället så hade vi högst troligt investerat i dem. Men detta gör vi alltså inte i ett slutspel – Real Madrids hemmaplan, trots allt.

Vi väljer därför att utnyttja det fina värdet på gästerna och klickar in dubbelchansen till godkända 1.68 gånger degen hos spelbolaget Unibet. 2-2? Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.68
Bolag: Unibet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: