speltips_skribent

Speltips AC Milan – Röda Stjärnan 25/2: Bra läge för Piolis mannar

AC Milan har med sig två baljor från Belgrad, Serbien och har nu halva foten inne i en åttondelsfinal här i Europa League.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

AC Milan såg länge ut att gå mot segern i Belgrad i förra veckan men en sen kvittering betydde 2-2, istället för 1-3, ett resultat som mycket väl Milan hade kunnat få med sig eftersom att Röda Stjärnan fick bevittna det röda kortet i den 77:e matchminuten. Så en stark moralisk insats från serberna, men frågan är ifall det verkligen påverkar något när lagen nu gör upp i Milano.

Det tror vi inte, AC Milan har förvisso gått trögare här på slutet och kommer dessutom närmst från en tung, tung förlust i Milanoderbyt, en förlust som även innebar Milans tredje raka match utan vinst, men! Röda Stjärnan är trots allt ett motstånd från en annan hylla, de håller inte direkt samma klass som exempelvis Inter eller Atalanta, därför tycker vi trots allt Milan bör lösa det här till slut.

Nu är det dock så att AC Milan redan i helgen har en ny tuff uppgift framför sig då Roma väntar på Stadio Olimpico, ett möte som helt klart kan avgöra Milans säsong. De infinner sig fortsatt på en andraplats i tabellen men nu handlar det alltså om ett avstånd som stavas fyra poäng upp till Inter, inte ett poäng som innan derbyt. Juve har dessutom andraplatsen i sina egna händer ifall Milan tappar poäng mot Roma i helgen.

Upp till bevis, AC Milan

Det går i princip alltid att argumentera för att ett lag är inne i en avgörande period under nästan alla stunder under säsongens gång. Men vi kommer inte ifrån det faktum att vi kommer att få svar på vilken nivå Milan verkligen håller just den här veckan.

Ett Röda Stjärnan hemma i Milano, efter en tuff period i Serie A – med derbyförlust – är uppgift nummer ett, och sedan vägskälet i helgen i Rom, det är två spännande test trots allt och vinner Milan båda dessa fighter, ja då räknar vi med de både i ett slutspel i Europa League, men även i toppstriden i Serie A.

Och en positiv detalj för Milan är det faktum att skadeläget ser bra ut (bara Bennacer är skadad), det får oss att tro på att de kan lösa båda uppgifterna. Nu kommer det att roteras en del på torsdag – som alltid i EL – för att sedan rikta all fokus mot Roma, men det är även för att Piolo kan göra det, som han kommer att göra det. Deras ”EL-gäng” har trots allt tagit sig hela vägen hit och därför bör man även kunna besegra Röda Stjärnan på San Siro.

Matchbilden tror vi även kommer att passa Milan väldigt bra, det är Röda Stjärnan som måste gå framåt och minst ett mål krävs alltså för att avancemanget ens ska vara på bordet. Gör Milan ett mål, krävs två baljor. Så vi lär få se ett Röda Stjärnan som blottlägger försvaret i jakten på ett ledningsmål, ju längre in i matchen vi kommer. Det ska de helt enkelt inte fixa här i Milano.

Milan (-1 handikapp) testas därför till exakt dubbla degen hos spelbolaget Betway! 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2.00
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: