speltips_skribent

Speltips AC Milan – Udinese 3/3: Oddset måste testas!

888sport ställer fram fint värde på AC Milan när Udinese tittar förbi på San Siro. Matchstart: 20:45!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Segern över AS Roma i helgen tror vi kan visa sig vara Milans viktigaste seger säsongen 20/21. Är det en överdrift? Kanske men vi tycker det finns anledning att lyfta den insatsen ifall det visar sig att AC Milan fortsätter att vinna här framöver.

Det var en ordentlig smäll Milan åkte på mot Inter trots allt, addera därtill att man även föll mot Spezia i omgången innan det, och ja, vi kan bara tänka oss hur tufft det hade varit att förlora ytterligare en match, i ett klassiskt möte mot Roma, och samtidigt infinna sig sju poäng ifrån tabellettan Inter. Vi tror helt enkelt inte Milan hade klarat att jobba sig tillbaka efter dem smällarna.

Men nu är man alltså tillbaka i vinnarspåret efter en mycket imponerande insats, Milan skapade extremt mycket målchanser mot Roma och kunde till och med haft en 3-0-ledning intakt efter första 45, ifall Zlatan hade varit 100-procentig. Det säger väldigt mycket om Milan, förvisso även om Roma som ännu inte besegrat någon av toppklubbarna men fortfarande, faktum kvarstår, Milan är tillbaka i vinnarspåret och går för en andra raka på onsdag.

Tydlig skillnad

All respekt för Udinese här, som onekligen ser ut att ha hittat formen igen efter en tung period i slutet på december, och i januari månad. De har noterats för tre segrar på dem fem senaste omgångarna, vilket är riktigt bra, det betyder att de numer har 10 poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket, men!

Det är även på sin plats att lyfta vilket motstånd Udinese har stött på här på slutet, de besegrade Fiorentina här närmst med 1-0, och alla som följt Serie A närmre i år är väl medvetna om hur ostabilt detta Fiorentina är. Innan dess kryssade Udinese mot Parma (nästjumbon), förlorade mot Roma (3-0), vann över Hellas (hemmaplan) och slog Spezia med 1-0 på bortaplan. Det är inte direkt resultat som imponerar på oss, AC Milan slog som bekant just Roma med 2-1 i helgen, ett motstånd Udinese inte hade någon som helst chans mot. Det tycker vi bekräftar skillnaden här.

Därför måste bara oddset som 888sport ställer fram här på AC Milan testas, de spelar trots allt på hemmaplan och kommer dessutom närmst från en tung, tung seger. Det ger givetvis energi och boostar självförtroendet.

Vi klickar därför in AC Milan som vinnare här till fina 1.83 gånger insatsen, hos just 888sport. Dagens bästa speltips! Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.83
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: