Onsdagskupongen 3/3: En bergsäker dubbel från Ligue 1

Ny skräddarsydd kupong från oss här på Tipsmedoss.com, en dubbel från Ligue 1 – hos Unibet.

Twitter Facebook

Full omgång i Ligue 1 firas med en kupong mitt i veckan, och den här gången är det alltså en dubbel som gäller – och inte en trippel! Vi kommer som sagt att variera lite beroende på utbud, och den här onsdagen tror vi oss ha hittat en fantastisk dubbel, till fina 2.23 gånger degen! Så haka på – och lycka till!

 RYGGA VÅR DUBBEL HOS UNIBET!

Spel nummer 1: Lyon – Rennes, rak etta:

Lyon fick med sig en pinne från Stade Velodrome i helgen där man spelade till sig ett oavgjort resultat mot Marseille, detta efter att ha fått syna det röda kortet med 20 minuter kvar. En okej insats i och med omständigheterna och Lyon är alltså fortfarande i allra högsta grad med och slåss för det där ligaguldet i år.

Vi finner Lyon på en tredjeplats i tabellen, ett poäng efter PSG och tre poäng efter ligaettan Lille, som börjat skaka lite. De stod för en svag insats i helgen och därför finns alla anledningar att tro på det hela – med 11 omgångar kvar att spela – för Lyons del.

Vi förväntar oss därför att Lyon besegrar onsdagens motstånd relativt komfortabelt, det är trots allt ett generöst motstånd man ställs mot här. Rennes var bra i fjol och även under inledningen på 20/21, men har alltså inte fått något att stämma här under dem senaste veckorna. Man har inte vunnit en match sedan den 17 januari och har dessutom förlorat fyra raka matcher – sett till alla tävlingar.

Ett Rennes, i det här skicket ska Lyon bara besegra här på hemmaplan.

Spel nummer 2: Bordeaux – PSG, rak tvåa: 

PSG besegrade som väntat tabelljumbon Dijon tryggt i helgen och har nu siktet inställt på en förstaplats i tabellen – infinner sig två poäng efter Lille inför omgång 28.

Och det finns trots allt en del som talar för att PSG passerar Lille under onsdagen, Lille har som sagt skakat lite här på slutet och får besök av ett Marseille, som är obesegrade i fyra raka omgångar. Poängtapp där, samtidigt som PSG vinner och vi har en ny tabelletta. Det är givetvis en ordentlig morot för detta PSG, som säkerligen är trötta på alla skriverier i Frankrike, det gäller att spänna musklerna och visa att man är bäst i landet. 

Och exakt det förväntar vi oss att PSG gör på onsdag, att de sätter ner foten igen och besegrar sitt motstånd relativt tryggt. Bordeaux är absolut inget uselt gäng, men deras form är det, de har alltså bara samlat på sig blott ett poäng på dem sex senaste omgångarna här i Ligue 1, och därför har vi väldigt svårt att se att man ska kunna fälla PSG här på onsdag.

Den här dubbeln klickas in till godkända 2.23 gånger insatsen hos spelbolaget Unibet.

 RYGGA VÅR DUBBEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Lyon rak etta & PSG rak tvåa
Odds: 2.23
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: