speltips_skribent

Stryktipset 25/7: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 30. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 30 – med en jackpot på ca 9 miljoner kronor! 13 nya fighter med fokus på bara Superettan och Premier League, det hör inte alls till vanligheterna, ingen Championship alltså men nu börjar det onekligen lida mot sitt slut.  Inte riktigt än dock och med det sagt så publicerar vi ett 512 raders system med 9 halvgarderingar. Hela analysen finner ni precis här nedanför. Stort lycka till!

stryktipsforslag vecka 30

 TILL STRYKTIPSET!

1. Halmstad – Akropolis, 1

Halmstad har fått den där starten i Superettan man förväntat sig att de ska få under dem senaste åren. Tidigare har de helt enkelt inte fått ihop det och bevisligen inte varit redo men känslan är annorlunda 2020. Vi tror stenhårt på Halmstad i år och spikar dem när Akropolis tittar förbi.

2. Jönköpings Södra – Brage, X2

Brage var redan i fjol nära på att ta steget upp till Allsvenskan och har nu inlett säsongen 2020 strålande också. Tre raka segrar är ett faktum inför lördagens möte mot Jönköpings Södra, och därför undviker de även ett nederlag här. X2!

3. Trelleborg – Dalkurd, 1X

Tät möte mellan två klubbar som fått en dålig start på säsongen, Trelleborg bör dock kunna få med sig en pinne här hemma mot ett Dalkurd som alltså bara vunnit 1 av sina 7 inledande fighter. Det luktar kryss, men ettan ska också med.

4. Leicester – Manchester United, 1 2

Allting står på spel när Leicester och United drabbar samman och känslan så här på förhand säger att det är vidöppet, Leicester är onekligen kapabla till att vinna den här matchen, likaså är Manchester United det. Gaffeln blir därför vårt val i match nummer 4.

5. Chelsea – Wolves, 1X

Wolves har redan säkrat en plats i Europa League nästa säsong och därför talar helt klart motivationsfaktorn för Chelsea. Med lite press på sig tror vi dock Chelsea kan vika ner sig en aning, de är inte alltid självklara i dessa typer av tillställningar och det är trots allt en ung trupp Lampard förfogar över. Krysset måste med.

6. Arsenal – Watford, 1 2

Arsenal har inget att spela för samtidigt som Watford krigar för sin överlevnad i Premier League. Vidöppen tillställning i våra ögon, Arsenal kan mycket väl ha en bra dag och besegra Watford tryggt, men vi höjer samtidigt ett varningsfinger för Deeney & Co. Gaffel! Bra värde.

7. Crystal Palace – Tottenham, X2

Crystal Palace har förlorat sju raka matcher inför söndagens möte mot Tottenham och har bevisligen gett upp säsongen 19/20. Det är väldigt tydligt, Tottenhams siffror är samtidigt väldigt fina här på slutet, de jagar sin fjärde raka seger i ligaspelet och får med sig resultaten utan att imponera allt för mycket. X2 bör räcka.

8. Everton – Bournemouth, X2

Bournemouth kan fortsatt, vid seger säkra ett nytt kontrakt i Premier League och därför talar onekligen motivationsfaktorn för deras del, Everton har absolut inget att spela för och det faktum tror vi fäller avgörandet för utfallet i det här mötet. Minst kryss löser Bournemouth.

9. West Ham – Aston Villa, 1X

West Ham är i teorin inte säkra ännu men har en så mycket bättre målskillnad än både Aston Villa och Watford, så det i princip är omöjligt för de båda lagen att komma ikapp. Men trots detta väljer vi att tro på West Ham i det här mötet, Aston Villa går för ett nytt kontrakt men det står samtidigt skrivet i sten att det blir just dem eller Watford som ryker. Vi testar 1X.

10. Manchester City – Norwich, 1

Inget snack om saken, det skiljer så pass mycket i kvalité mellan dessa lag så vi helt enkelt inte kan se att Norwich får med sig poäng från Etihad Stadium. De har gett upp allting och förlorar match efter match. Kupongens säkraste etta.

11. Newcastle – Liverpool, 2

Varken Newcastle eller Liverpool har något att lira för och därför är vi inne på att Liverpool drar det längsta strået på söndag. De är bättre och lär vilja avsluta säsongen på ett snyggt sätt, vi tror på Salah & Co och spikar därför bortalaget.

12. Southampton – Sheffield United, X2

Två raka förluster och en missad kvalplats till Europa League, men trots detta väljer vi bortalagets sida i det här mötet. Southampton är alltså favoriter, men det luktar väldigt mycket kryss över den här matchen och tvåan adderar vi till på grund av värdet. Man måste testa!

13. Burnley – Brighton, 1

Burnley infinner sig i en riktigt bra period och förlorar sällan fotbollsmatcher, på det sättet lär de även vilja avsluta säsongen, genom att plocka poäng. Brighton gav samtidigt upp säsongen lite i samband med att de säkrade kontraktet. Burnley är bättre! Spik.

 TILL SVENSKA SPEL!

Marknadens bästa odds!

Populära för sina konkurrenskraftiga odds, Bethard erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 512 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming