speltips_skribent

Speltips PSG – Saint Etienne 24/7: Klasskillnad i finalen

Final i franska cupen! PSG och Saint Etienne gör comeback och må vara ringrostiga, men här är skillnaden stor.

Twitter Facebook

Säsongens andra titel har PSG framför sig när den franska fotbollen äntligen återvänder igen, PSG har vunnit ligan, är i kvartsfinal i Champions League och är även i final i franska ligacupen – alltså kan de fortfarande vinna fyra titlar, av fyra möjliga den här säsongen.

Och givetvis kommer inte Saint Etienne att sätta stopp för PSG på fredag, det skriver säkerligen de flesta under på så här på förhand, spelbolagen är överens i alla fall och placerar ut ett väldigt lågt odds på den självklara favoriten. Betalar runt 1.14x hos samtliga spelbolag.

Nu har varken PSG eller Saint Etienne spelat en tävlingsmatch på väldigt lång tid, det kommer givetvis att påverka lagen en aning. Vi har sett Bundesliga dra igång, vi har sett samma återstart i Serie A, England och på andra platser i Europa, ett uppehåll påverkar givetvis lagen och att lira träningsmatcher är som bekant inte samma sak. Men här tror vi PSG vinner relativt tryggt ändå, de kommer självklart behöva 10-20 minuter till att hitta rätt, men med lirare som Mbappe och Neymar så blir det seger till slut. Så enkelt är det.

Odds från asianmarknaden

Följande elva kommer Tuchel att välja enligt fransk media;
Navas; Kehrer, Marquinhos, Silva, Kurzawa; Paredes, Gueye, Di Maria; Mbappe, Icardi, Neymar

Det är ett fint lag, minst sagt och vi konstaterar även att PSG hunnit spela två träningsmatcher inför den här finalen. Belgiska Waasland-Beveren besegrades med 7-0 och här närmst Celtic med 4-0. Vi tror möjligtvis inte på samma siffror på fredag, åtminstone inte att PSG sätter dit sju baljor, men tre eller fler är ett givet utfall i vår bok.

Saint Etienne hade trots allt en katastrofal säsong i Ligue 1 i år, de landade alltså till slut på en 17:e plats i tabellen, med tre poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Det säger egentligen allting om det här laget – bara två lag i Ligue släppte dessutom in fler mål än dem.

Därför väljer vi att testa en slant på spelet PSG (-2.5 asian handicap) till nästan dubbla degen (1.98x) hos spelbolaget William Hill. Det osar trots allt klasskillnad här!

 RYGGA DITT SPEL HOS WILLIAM HILL – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2.5 asian handicap)
Odds: 1.98
Bolag: William Hill (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming