Vad innebär egentligen no deposit bonus?

Den globala sportvärlden befinner sig just nu i en osäker tid. Sportevenemang ställs in på löpande band men än så länge finns det fortfarande mycket att spela på för den som är intresserad – och troligtvis kommer det inte heller att bli någon direkt bristvara framöver heller. Flera matcher har börjat hållas utan publik, vilket är ett sätt att hålla både fansens engagemang uppe och spelscheman rullandes. Den som vill betta på dessa matcher kan som vanligt göra det online. I dessa fall kan det vara värt att undersöka om det finns några spelsajter som erbjuer en så kallas no deposit bonus.

No deposit bonus – Mer spelvärde för spelaren

I dagens moderna spelvärld finns det gott om olika typer av spelarbonusar, som användaren får när han eller hon registrerar sig hos ett spelbolag för första gången. Den vanligaste typen är free spins och ett procentuellt mervärde på ens insättning. En av de mest gynnsamma av alla bonusar är så kallad “no deposit bonus”. För att få en översikt över vilka spelbolag som erbjuder no deposit bonus kan du följa länken här. Via den hittar du också information om hur de aktuella bonu-erbjudandena ser ut, så att du snabbt kan välja det som fungerar bäst för dig.

Precis som namnet antyder, är fördelen med en no deposit bonus att spelaren får ta del av bonusen direkt och utan att själv behöva sätta in några egna pengar. Av den anledningen kallas den här bonustypen för “bonus utan insättningskrav” på svenska. När det kommer till andra typer av bonusar så måste istället spelaren göra en monetär transaktion för ett visst minimibelopp innan han eller hon kan ta del av spelbolagens erbjudanden. Här räcker det istället med att skapa ett konto och så är allt klart.

Som alltid när man väljer en spelsajt är det en god idé att välja en som har certifierats med svensk spellicens. Detta är nämligen en garanti för att sajten i fråga lever upp till den svenska statens kravbild när det kommer till kvalitet och spelarsäkerhet.

Olika möjligheter till att få no deposit bonusar

Precis som när det kommer till free spins och procentuellt mervärde på ens insättningar, så finns det också olika möjligheter till att få no deposit bonusar. Det absolut vanligaste är i samband med att man blir kund hos en spelsajt, då detta är ett sätt för spelbolagen att låta sina nya kunder testa deras produkter. Men vissa sajter ger också bort no deposit bonusar till sina lojala kunder. De som har varit medlemmar under en längre tid ska med andra ord inte bli förvånade om det en dag får ett meddelande om att de har en ny bonus att använda, som saknar insättningskrav.

För mer läsning om vad som sker i sportvärlden just nu, besök vår sida för speltips.