speltips_skribent

Speltips FC Köln – Mainz 05 14/3: Odds från 1X2-marknaden

FC Köln föll mot topplaget Borussia M’gladbach efter en riktigt fin period, studsar tillbaka när svårighetsgraden sänks?

Twitter Facebook

FC Köln har haft ett fantastiskt 2020 så här långt sett till förutsättningarna och säsongen som onekligen såg ut att bli en fight om överlevnad för deras del, har istället gått och blivit en fight om Europa-platsen! Imponerande, minst sagt.

Vi finner alltså Köln på en fin 10:e plats i tabellen, med fem poäng upp till Schalke 04 och sjätteplatsen, 10 poäng har man alltså samtidigt ner till nedflyttningsstrecket och det har man sina fem segrar under 2020 att tacka för. Faktum är dessutom att Köln bara förlorat mot giganterna under det nya året, Dortmund, Bayern och senast tabellfyran Borussia M’Gladbach. Resterande matcher har man gått segrande ur, på ett övertygande vis dessutom.

Bortser vi just från de här tre förlusterna så kan vi konstatera att Köln vunnit fem av fem matcher, samtidigt som de gjort otroliga 18(!) mål. Värt att tillägga är att Köln även hamnade i målprotokollet mot just Dortmund, Bayern och Gladbach, och därför får Mainz onekligen se upp här på lördag, när Köln nu tar sikte på ytterligare en seger.

Mainz klart sämre

Lika ljust ser läget alltså inte ut i Mainz-lägret, de var pressade att vinna mot Fortuna Dusseldorf här i den senaste ligaomgången men fick alltså bara till ett oavgjort resultat på hemmaplan. Innan dess blev det förvisso seger men då stod trots allt tabelljumbon Paderborn för motståndet.

Fyra poäng på två omgångar må anses vara bra, men tittar vi bara en omgång tillbaka så finner vi alltså en 4-0-förlust mot Wolfsburg, därför måste man ta hänsyn till att svårighetsgraden faktiskt höjs för Mainz på lördag. Köln är i vår bok betydligt bättre än både Fortuna och Paderborn i nuläget.

Med det sagt så säger känslan helt klart att Köln bör ha goda chanser till att studsa tillbaka efter nederlaget mot Gladbach, de är inne i en bättre period och offensiven mår fantastiskt bra, därför synar vi hemmalaget på 1X2-marknaden, och detta gör vi till finfina 1.84x insatsen hos spelbolaget Mr Green!

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – 100% ODDSBOOST!

Regler & Villkor gäller.

Registrera dig hos Paf – få 100 kr

Missa absolut inte Pafs erbjudande, nya kunder får 100 kr helt gratis, utan omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,84
Bolag: Mr Green (100% oddsboost)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming