speltips_skribent

Speltips Villarreal – Valencia 28/6: Odds tips till 2.10x!

Speltips och odds inför söndagens möte mellan Villarreal och Valencia. Matchstart: 17:00.

Twitter Facebook

Tre viktiga poäng står på spel i jakten på Europa-platserna när Villarreal tar sig an Valencia på söndagseftermiddagen. Formstarkt vs formsvagt!

Villarreal har onekligen växlat upp här på slutet och de ser ut att bli ett av sex lag i La Liga som plockar en Europa-plats i år. En sjätteplats är alltså intakt just nu men Villarreal har samtidigt bara sex poäng upp till Sevilla på en fjärdeplats – med matchen mindre spelad. Det är därför ett oerhört motiverat Villarreal som kliver in i söndagens möte, Sevilla föll som bekant mot Valladolid i fredags och det öppnar nu upp för Villarreal i CL nästa säsong.

Och formen är alltså väldigt bra i Villarreal-lägret, här närmst kryssade man förvisso mot Sevilla men innan dess hade man radat upp tre raka segrar – samtidigt som man höll nollan intakt i samtliga dem tre matcherna. Det är alltså även ett formstarkt Villarreal som entrar banan här, därför får Valencia onekligen se upp. I det lägret är allting inte direkt frid och fröjd.

Oerhört formsvaga!

Valencia har bara lyckats vinna två fotbollsmatcher sedan i början på februari månad, det innebär alltså att laget bara vunnit 2 av sina 12 senaste matcher – samtliga tävlingar inräknade. Det är onekligen siffror som sticker ut och som bekräftar att Valencia är direkt opålitliga just nu.

Celades har bevisligen inte lyckats få igång Valencia i år, truppen är oerhört spännande och består av flera världsklasspelare, därför vilar ansvaret någonstans på tränaren. Bortsett från det har det varit turbulent i Valencia under de senaste åren, och därför tror vi heller inte de mäktar med en top 6 placering i tabellen. Det är alldeles för mycket som ser dåligt ut.

Precis det motsatta scenariot råder i Villarreal-lägret, därför kommer vi också att klicka in de som vinnare i matchen, och gör detta till finfina 2.10x hos spelbolaget Unibet.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Marknadens bästa odds!

Populära för sina konkurrenskraftiga odds, Bethard erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.10
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming