speltips_skribent

Speltips Djurgården – Kalmar 28/6: Seger är ett måste

Två förluster på dem tre inledande matcherna är ett faktum för de regerande mästarna. Måstematch här i fjärde rundan!

Twitter Facebook

Djurgården har inte alls fått till det under inledningen på säsongen och står nu bara på tre poäng efter tre spelade omgångar. Säsongen är givetvis ung men det går heller inte bortse från det faktum att man bland annat redan placerar sig hela sju poäng efter Norrköping.

Därför är det alltså bara en seger som räknas för Djurgården på söndag. Det är ett klart sämre Kalmar som tittar förbi här på Tele2 – trots deras fina start – och det finns därför inget utrymme för ursäkter från Djurgårdens sida. Man är trots allt regerande mästare i den här serien.

Kalmar har som sagt fått en bra start på säsongen och jagar nu sin tredje raka seger. Helsingborg besegrades med otroliga 4-0 och Falkenberg här närmst, med 2-0 på bortaplan. Två fina resultat, men nu väntar ett tuffare motstånd och det ska därför bli intressant att se var Kalmar faktiskt står den här dagen – är de tillräckligt bra för att vinna igen?

Djurgården tar det!

Nu har Kalmar förvisso imponerat mer än Djurgården men faktum är att vi sett en tydlig förbättring från Djurgårdens sida, även fastän resultaten till gått deras väg. Positiva indikationer som det fint kallas, och därför bör vi få bevittna någon form av reaktion här – speciellt i och med storförlusten mot Norrköping senast.

Skadeläget ser trots allt bra ut och man lirar på hemmaplan, det bör vara två tillräckligt tunga faktorer som leder Djurgården till en seger på söndag. Värdet är dessutom bra på 1X2-marknaden och därför är det svårt att låta bli en investering.

1.90x för den raka ettan! Den klickar vi in hos spelbolaget Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.90
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 14:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming