speltips_skribent

Speltips Valencia – Barcelona 25/1: Tack för underhållningen

Valencia har bara förlorat två fotbollsmatcher sedan i oktober månad – får Barcelona problem här på Mestalla?

Twitter Facebook

Valencia har absolut inte tagit Spanien med storm den här säsongen, tvärtom så har de faktiskt varit en besvikelse och det har de en svag start att tacka för. 3 segrar på de 11 inledande omgångarna har satt sin prägel, ständigt uppförsbacke har det helt enkelt varit sedan dess. Det innebär att vi finner Valencia först på en sjundeplats i tabellen idag.

En stor anledning till allt detta, är det faktum att Valencia saknat en riktig målskytt den här säsongen, Maximiliano Gómez är lagets bästa i den kategorin med sju mål på kontot, och det faktum att Parejo är tvåa i den interna skytteligan (6) säger väl också någonting om deras oförmåga att göra mål – och i slutändan vinna fotbollsmatcher.

Men! Det betyder samtidigt inte att Valencia direkt är enkla att besegra, faktum är att laget bara förlorat 5 av 20 matcher i La Liga, och de har dessutom bara förlorat 1 av sina 9 senaste matcher. Addera därtill att Valencia ännu inte förlorat en match på Mestalla, noll förluster alltså. Real Madrid var som bekant bara några sekunder ifrån att förlora här i december månad men en Benzema-kvittering i den 95:e matchminuten innebar 1-1.

Att Barcelona har en enkel uppgift framför sig på lördag kan vi därför direkt glömma, Mestalla är bevisligen en tuff arena att plocka poäng på och vi räknar därför med att Barcelona upplever problem här.

Dubbelchansen testas

Barcelona har genomfört 10 bortamatcher i La Liga den här säsongen, av dessa 10 har man alltså bara vunnit 4(!), och det är onekligen en siffra som sticker ut. Addera därtill att man har +2 i målskillnadskolumnen, Real Madrid har exempelvis +10, och dessutom vunnit fler matcher.

Det går helt enkelt inte att blunda för att Barcelona haft problem med sitt spel på bortaplan, vi har därför alla anledningar att tro på ytterligare ett poängtapp på lördag – detta trots att man har en ny tränare vid rodret.

Det såg trots allt inte optimalt ut mot Granada senast för Barcelonas del, Barca vann den matchen med 1-0 på Camp Nou, med en man mer på banan. De utklassade möjligtvis Granada sett till bollinnehavet, men ett bollinnehav väger som bekant inte tyngre än mål, och där är något Barcelona behöver jobba vidare med.

Med det sagt så väljer vi att klicka in 1X här, detta gör vi till fina 2.30x insatsen hos spelbolaget LeoVegas.

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 3000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1000 kr – hos ComeOn

Sätt in 500 kr, och få 1500 kr att spela för hos speljätten ComeOn.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 2,30
Bolag: LeoVegas (3000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming