speltips_skribent

Speltips Valencia – Athletic Bilbao 1/7: Värden tappar poäng

Valencia har blott 2 segrar på dem 13 senaste matcherna och kommer närmst från 2 raka förluster. Urusla siffror inför onsdagen.

Twitter Facebook

Albert Celades som alltså var tänkt att få igång detta Valencia har inte alls fått pusselbitarna på plats, och det är onekligen fascinerande hur ett så här bra lag inte kan vinna fler fotbollsmatcher än blott 2 stycken på 13 matcher. Truppen är trots allt löjligt fin med lirare som Rodrigo, Parejo, Torres, Kondogbia och Guedes.

Men Valencia kan åtminstone glädjas av det faktum att det är lag som gått svagt i Spanien i år, Valencia har alltså bara fem pinnar upp till sjätteplatsen och har då bland annat ett formsvagt Real Sociedad ovanför sig. Därför lever givetvis fortsatt drömmen om spel i Europa nästa säsong.

Athletic Bilbao finner vi ett poäng efter Valencia i tabellen, de har heller inte direkt imponerat och spelar allt som oftast oavgjort, men defensiven är onekligen organiserad och det är alltså bara två lag i La Liga som släppt in färre mål än Bilbao. Det har åtminstone något att luta sig tillbaka mot när tuffa matcher väntar, det har bland annat Barca, Real Madrid och Atletico Madrid fått erfara – som samtliga tappat poäng mot Athletic Bilbao.

Luktar kryss

Athletic Bilbao kommer givetvis fortsätta på det inslagna spåret och välja en tät och disciplinerad approach i defensiven, en defensiv vi tror Valencia får det väldigt jobbigt med att ta sig genom. De har trots allt blivit nollade i tre av sina fyra senaste matcher – och vi upprepar; Valencia har bara vunnit 2 av sina 13 senaste matcher och har två raka förluster på kontot.

Vi är därför, av naturliga skäl, inne på att Athletic Bilbao plockar poäng på onsdag, de har bara förlorat en av sina sex senaste matcher och den förlusten kom dessutom mot Barcelona på Camp Nou. Man studsade dock tillbaka direkt i samband med vinsten över Mallorca. 3-1 slutade den matchen, vilket betyder att självförtroendet är intakt.

Dubbelchansen är därför superintressant här, dock betalar samma spel på asianmarknaden bättre, vilket får oss att klicka in Athletic Bilbao (+0.5 asian handicap) till klart godkända 1.61x insatsen. 1-1? Oddset finner ni hos Hajper.

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 100 kr freebet

Betfair bjuder alla nya kunder på ett freebet till ett värde av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (+0.5 asian handicap)
Odds: 1.61
Bolag: Hajper (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming