speltips_skribent

Speltips Arsenal – Norwich 1/7: Blir en tredje raka seger

Seger över Southampton och Sheffield United senast i FA Cupen. Arsenal går för sin tredje raka seger på onsdag.

Twitter Facebook

Sex poäng skiljer Arsenal från Tottenham och sjätteplatsen inför omgång 32, vilket betyder att man fortsatt har en realistiskt chans att nå Europa-spel nästa säsong, men då behöver man faktiskt se till att vinna täta matcher, mot motstånd från den nedre delen av tabellhalvan. Kommer man att göra detta framöver? Högst troligt inte, Arsenal är inte bättre än så här och det har bekräftats vid ett flertal tillfällen säsongen 19/20.

Det är dessutom så att Arsenal har ett tufft spelschema framöver, efter Norwich väntar alltså Wolves, Leicester, Tottenham och Liverpool, direkt efter varandra, vilket givetvis talar för att Arsenal till och med sjunker i tabellen. Dock är alltså Norwich inte ett Leicester eller Tottenham och därför bör Arsenal, trots allt ha en god chans att vinna igen på onsdag.

Arsenal hade förvisso lite tur när Southampton besegrades, en målvaktstavla innebar 1-0, och mot Sheffield avgjorde Ceballos först i den 90:e matchminuten, förhoppningsvis kan man ta med sig det positiva från dem matcherna, just segrarna och på onsdag väntar trots allt tabelljumbon. Därför tror vi starkt på Arsenal.

Det blir Championship

Norwich har inte alls fått mycket att stämma den här säsongen – bortsett från dem inledande omgångarna möjligtvis. Men därefter har man agerat exakt som en tabelljumbo, man är det laget som gjort minst mål i Premier League och det är alltså bara ett lag som släppt in fler – nästjumbon Aston Villa.

Och när nu Pukkis målproduktion heller inte fungerar så har Norwich helt enkelt inte mycket att komma med. De har blivit nollade i tre raka ligamatcher inför onsdagen – och vunnit en av sina åtta senaste matcher. Därför har vi väldigt svårt att se att Arsenal inte ska vinna den här matchen. Ja, till och med Arsenal.

Arsenal har förvisso åkt på ett par skador men följande elva förväntas alltså starta; Martinez; Mustafi, Holding, Tierney; Bellerin, Ceballos, Xhaka, Saka; Pepe, Nketiah, Aubameyang. En tillräckligt bra elva för att besegra Norwich.

Med det sagt så klickar vi in Arsenal (-1 handikapp) till finfina 2.15x insatsen hos spelbolaget Betway. 2-0? Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 100 kr freebet

Betfair bjuder alla nya kunder på ett freebet till ett värde av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2.15
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming