speltips_skribent

Speltips Tottenham – Liverpool 11/1: Årets första nederlag?

Har Tottenham det som krävs för att fälla Liverpool?

Twitter Facebook

Tottenham har som bekant inte alls levt upp till förväntningarna den här säsongen, efter 21 spelade omgångar är det numer ett faktum att de underpresterat kraftigt. 30 poäng är långt ifrån ett godkänt resultat för en klubb av deras mått, men som tur är har även andra klubbar underpresterat, vilket innebär att Tottenham enbart placerar sig sex poäng ifrån en fjärdeplats.

Sex poäng skiljer alltså Tottenham och Chelsea åt i tabellen, ett Chelsea som heller inte är jämna i sin prestation – dessutom förfogar Lampard över ett väldigt ungt lag. Manchester United slänger vi in i samma kategori, dvs. att de är ojämna – United infinner sig bara ett poäng före Tottenham – och därför lever, i allra högsta grad drömmen om spel i Champions League nästa säsong för Tottenhams del.

Tottenham nåddes dock av en tung nyhet i veckan, Harry Kane klev av banan i mötet mot Southampton senast, och blir alltså borta fram till i april månad. Det kommer givetvis att påverka Tottenham här framöver, som nu enligt vissa källor, funderar på att plocka in en ny anfallare i januari. Det lär behövas.

Annorlunda ser det minst sagt ut i Liverpool, de bara kör, och har fortsatt bara noterats för ett poängtapp i Premier League. De besegrade dessutom ett namnkunnigt Everton här närmst, med dessa lirare med från start; Jones, Minamino, Elliott, Chirivella, Phillips och Williams. Är det ett “wow” på den? Helt klart är det så.

Världens bästa fotbollslag!

De flesta är säkerligen numer överens om att Liverpool är världens bästa fotbollslag, de kan alltså knappt förlora en match, även fastän de vill – vi tänker givetvis på EFL Cup-mötet mot Arsenal här. Faktum är att Liverpool bara förlorat en fotbollsmatch sedan i september månad – mot Aston Villa, i EFL Cup, med sitt U23-lag. 

Allting talar med andra ord för att Liverpool besegrar Tottenham på lördag, det är tydligt, men är det just av den anledningen som Liverpool går och förlorar den här matchen? Absolut inte.

Skadeläget ser alldeles för mörkt ut i Tottenham för att de ska kunna mäta sig med Liverpool, Kane, Sissoko, Lloris, Rose och Davies missar samtliga matchen, addera därtill att Ndombele högst troligt även han inte kommer till spel här.

Som om allt detta inte var nog, så är det ju trots allt även så att det är ett utvilat Liverpool vi har framför oss på lördag. Med det sagt så klickar vi in den raka tvåan till godkända 1,71x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,71
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming