speltips_skribent

Speltips Crystal Palace – Arsenal 11/1: Fortsätter på det inslagna spåret?

Det går inte att blunda för att Arsenal ser betydligt bättre ut under Arteta – besegrar Crystal Palace?

Twitter Facebook

Arsenal föll förvisso snöpligt mot Chelsea för ett par veckor sedan, men faktum är att Arsenal – fram tills Lenos miss – såg riktigt bra ut. Även mot Bournemouth såg man glimtar av att glädjen var tillbaka, och välförtjänt besegrade man sedan Manchester United med komfortabla 2-0 på Emirates Stadium.

På lördag agerar dock Arsenal bortalag, och här på resande fot så har problemen onekligen varit många. Arsenal har alltså bara vunnit två matcher på bortaplan den här säsongen, i premiären mot Newcastle samt mot West Ham i början på december månad. Därför ska det bli intressant att se huruvida Arteta lyckas förändra detta, eller inte.

Arsenal kliver åtminstone in i lördagens möte med ett stort självförtroende, något annat går faktiskt inte att påstå när nu Arteta styr skeppet. Arsenal ser betydligt piggare ut, och den största överraskningen här måste ju vara Özil, som onekligen ser ut att ha fått spelglädjen tillbaka. Tysken har varit riktigt bra under Arteta, och därför förväntar vi oss även att Arsenal styr och ställer på lördag.

De vinner – till slut

Nu är det förvisso så att Crystal Palace har fler poäng än Arsenal, mer exakt rör det sig faktiskt bara om en pinne men faktum är att de, tillskillnad från Arsenal, haft en betydligt svagare period här på slutet.

Faktum är att Crystal Palace bara lyckats vinna en av sina sju senaste matcher, i detta fallet räknar vi med förlusten här senast, mot Derby i FA Cupen. Relevant att dessutom lyfta fram är att Crystal Palace ställts mot motstånd som Norwich, Southampton, Newcastle, Brighton och Watford – poängtapp i samtliga de matcherna alltså.

Och nu står alltså ett piggt Arsenal för motståndet, och det tror vi resulterar i ett nytt poängtapp för Crystal Palaces del. Spelvärdet är tillräckligt bra direkt på 1X2-marknaden, och därifrån plockar vi därför fram vårt speltips! Den raka tvåan klickas in till godkända 1,86x insatsen hos spelbolaget Snabbare!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 2500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 2000 kr – hos Unibet

Missa absolut inte Unibets erbjudande; en 100-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,86
Bolag: Snabbare (2500 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming