speltips_skribent

Speltips Torpedo Zhodino – Belshina Bobruisk 27/3: Fotboll från Vitryssland

I skuggan av coronaviruset liras fotboll som vanligt i Vitryssland – Torpedo Zhodino går för andra raka!

Twitter Facebook

Det är inte alls ofta man hamnar i Vitryssland i jakten på speltips när fotbollsmatcherna rullar som vanligt i fotbollseuropa. Men nu är det alltså så att det liras boll i Minsk, i huvudstaden i Vitryssland där Torpedo Zhodino ställs mot nykomlingen Belshina Bobruisk.

Och här tror vi oss alltså ha funnit ett bra värde på ett av lagen i det här mötet, just hemmalaget. Det har som bekant enbart spelats en omgång i den vitryska ligan så här långt, och just Torpedo – som i i fjol slutade på en sjätteplats i tabellen – inledde säsongen genom att besegra Shakhtyor Soligorsk (ligatrean från i fjol) med 1-0 på bortaplan. Det är onekligen ett starkt resultat av Torpedo, Shakhtyor var trots allt, tillsammans med Dinamo Brest och Bate Borisov överlägsna i Vitryssland i fjol.

Hemmapremiären lär därför Torpedo inta med största möjliga självförtroende när nykomlingen Belshina kommer på besök. Det här laget vann förvisso andraligan överlägset i fjol men alla är samtidigt väl medvetna om hur mycket det faktiskt skiljer på första- och andra divisionen – oavsett vilket fotbollsland vi infinner oss i.

Det bekräftades även i premiären när Belshina förlorade mot FC Minsk (nia i fjol) med 3-1 på hemmaplan, ett resultat som onekligen talar för hemmalaget i det här mötet.

1X2-tecknet klickas in

Nu är det förvisso inget kalasvärde som dukas upp hos respektive spelbolag, men vi finner samtidigt oddset på Torpedo vara superintressant här, i och med att spelet känns väldigt givet så här på förhand – allting talar för Torpedo!

Den raka ettan betalar alltså 1.58x insatsen hos spelbolaget SpeedyBet och är helt klart värd en liten slant, det bör trots allt skilja en del i kvalité här och premiären var onekligen en indikation på det – en drömstart av Torpedo, helt klart.

Alla är väl medvetna om hur viktig en bra start är för ett kollektiv, oavsett sammanhang och sport, och med det sagt så klickar vi in den raka ettan till just 1.58x. Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1000 kr – hos ComeOn

Sätt in 500 kr, och få 1500 kr att spela för hos speljätten ComeOn.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.58
Bolag: SpeedyBet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming