speltips_skribent

Speltips Sverige – Frankrike 5/9: Tuffaste möjliga motstånd

Ett härligt test väntar för Sverige i UEFA Nations League, Frankrike, Portugal och Kroatien. Har man en chans?

Twitter Facebook

En trevlig värdemätare blir det helt klart när det svenska landslagen kliver in i A-divisionen, och mer exakt i grupp 3. Frankrike blir det allra första testet, men sen väntar alltså även Portugal och Kroatien. Blir det jumboplatsen för Sveriges del, eller lyckas man få omkull dem stora jättarna?

Det är inte direkt en överraskning att Frankrike målas upp som stora favoriter i den här matchen, de vann som bekant VM 2018 i Ryssland och löste även, som väntat ett tryggt avancemang till EM. Helt klart ett av världens bästa landslag – om inte det bästa.

Tittar vi närmre på truppen Didier Deschamps tagit ut inför dessa två matcher, så kan vi konstatera att i princip alla dem bästa är med. Lloris kommer att infinna sig i målet, med namn som Mendy, Varane och Upamecano framför sig. Kante, Griezmann och Mbappe finns även dem med, och det går inte att komma ifrån att det osar klasskillnad när Frankrike och Sverige ställer fram sina lag på lördagskvällen. Så är det.

För Sveriges del kommer det att handla om att hålla tät bakåt, omställningarna kommer därför att bli en nyckel här för Forsberg & Co. Den stora frågan är bara ifall försvaret med Lindelöf och Jansson lyckas stå emot Mbappe och lirarna, vi är inte så säkra på det och kommer därför även att välja fransmännens sida.

Ett poängtapp sedan juni

Sverige förtjänar självklart all cred efter det senaste världsmästerskapet, men även efter det fina kvalspelet man gjorde här närmst när man hamnade före landslag som Norge och Rumänien i gruppen. Frankrike är dock Frankrike, ett landslag som kryllar av världsstjärnor, som dagligen lirar på den absoluta toppnivån. Sverige tror vi därför inte räcker till, trots ljuspunkter som Isak och Kulusevski.

Frankrike kommer som sagt närmst från en fin period, självförtroendet är intakt efter det fina kvalet och man har alltså inte förlorat en match sedan mer än ett år tillbaka, Sverige är inte tillräckligt bra för att kunna förstora den sviten.

Vi får alltså oddset 1.77x för en fransk seger på lördag, det lockar. Vi tror absolut inte Sverige gör bort sig här men efter 90 spelade så bör fransmännen trots allt stå där som segrare. Ett annorlunda utfall vore onekligen en överraskning. Ni hittar oddset 1.77 hos spelbolaget CampoBet. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.77
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming