speltips_skribent

Europatipset 6/9: Spelförslag, tips och analys av alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset vecka 36. Stor analys av alla 13 matcher på kupongen, tips till varje enstaka möte.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 36. Det är fortsatt fokus på landslaget när Svenska Spel ställer fram sina kuponger, vilket har visat sig vara en riktigt tuff uppgift. Många lag har svikit och det är onekligen svårt att veta var lagen står mer exakt. Det är ett speciellt år, så är det men vi går givetvis alltid för 13 rätt, och har – tror vi – prickat in en trevlig kupong. Ett 512 raders system med 9 halvgarderingar! Hela analysen finner ni här nedanför. Stort lycka till!

europatipset tips 69

 TILL EUROPATIPSET!

1. Schweiz – Tyskland, X2

Tyskland tappade en 1-0-ledning mot Spanien i den absolut sista minuten senast, det tycker vi vittnar om ett starkt tyskt landslag, som bör se till att besegra Schweiz på söndag. Schweiz är inte alls på samma nivå och det var tydligt när man reste till Ukraina och föll med 2-1. X2 bör räcka gott här!

2. Spanien – Ukraina, 1

Spanien kliver in stärka i mötet mot Ukraina efter det sena kvitteringen i Tyskland och har som bekant ett väldigt fint lag, ett bättre lag än vad Ukraina kan ställa fram. Så är det, vi väljer därför att spika Spanien i match nummer 2, detta trots att Ukraina sett riktigt fina ut under dem senaste åren. Efter 90 bör spanjorerna stå där som segrare.

3. Ungern – Ryssland, X2

Ryssland har växlat upp som landslag, det råder det inga som helst tvivel om efter VM i Ryssland, samt det senaste kvalet till EM. Man kommer dessutom närmst från en komfortabel seger över Serbien med 3-1, ett kvitto på att man är att räkna med. Ungern är luriga men vinner inte den här matchen, krysset tas dock med här i Ungern.

4. Serbien – Turkiet, 1 2

Vidöppen tillställning i våra ögon, vi var helt övertygade om att Turkiet skulle göra jobbet mot Ungern senast, men föll. Serbien förlorade samtidigt mot Ryssland med 3-1, vilket är en indikation på att man möjligtvis inte är lika bra som tidigare. Gaffeln är därför given här – en match båda lagen mycket väl kan vinna!

5. Irland – Finland, 1

Finland kommer att spela EM 2021, det är en minst sagt häftig bedrift från det finska landslaget, men bra är man inte. Åtminstone inte på en nivå där man riktigt kan räkna med dem. De föll mot Wales på hemmaplan senast och vi tror även man förlorar mot Irland, ett irländskt landslag som i princip endast består av Premier League-spelare. Spik!

6. Slovenien – Moldavien, 1

Moldavien är ett av Europas allra svagaste landslag, man förlorade 9 av 10 matcher i det senaste kvalet och ställdes då mot länder som Andorra, Albanien och Island. Slovenien bör därför vinna den här matchen, trots att de haft problem under dem senaste åren. Klasskillnad, trots allt.

7. Kosovo – Grekland, X2

Kosovo har visat upp ett bra register, i princip såg länge landslaget egentligen har existerat – bara i två år. Åtminstone har de bara tävlat under två år, och det är onekligen imponerande av en sådan liten nation. Men de har en bit kvar, man tillhör fortfarande skaran, ett av de svagare i Europa och därför väljer vi även Greklands sida på söndag. Grekerna bör undvika ett nederlag här.

8. Malta – Lettland, 1X

Vi går emot favoriten Lettland och håller tummarna för en kupong-rensare! Bara 17% är inne på en hemmaseger här. Malta föll förvisso mot Färöarna med 3-2 senast, det efter att ha tappat en ledning i slutminuterna, men Lettland är inte så mycket bättre. De kryssade mot självaste Andorra! I vår bok är detta därför en vidöppen tillställning – finns alla anledningar till att ta med Malta här!

9. Nederländerna – Italien, 1X

Italien såg bleka ut mot Bosnien-Hercegovina senast, ett svagt bosniskt landslag dessutom. Därför lutar det åt Nederländerna i den här matchen, de är pigga och på uppgång, dessutom lirar de på hemmaplan. 1X bör därför räcka gott här.

10. Nordirland – Norge, X2

Nordirland fick med sig en pinne från mötet mot Rumänien, samtidigt som Norge föll mot Österrike med 2-1. Men är det fördel Nordirland av den anledningen? Absolut inte, Norge är det bättre landslaget här och bör kunna få med sig minst en pinne. Förlust blir det inte! X2.

11. Tjeckien – Skottland, 1X

Tjeckien stod för en fin insats mot Slovakien här om dagen och det får oss att utgå ifrån ettan i match nummer 11, man stod dessutom för ett bra EM-kval, med seger över England bland annat. Skottland är inte alls på samma nivå, men vi plockar trots detta med krysset – fint värde och Skottland är obesegrade i fyra raka matcher.

12. Bosnien-Hercegovina – Polen, X2

Polen stod upp bra mot Nederländerna och föll till slut med uddamålet, det tycker vi är ett kvitto på att polackerna är pålitliga, åtminstone när det kommer till defensiven. Lewandowski är dock inte med här, det kan därför bli en tät historia. Vi tror dock på polska poäng, Bosnien har varit bleka under dem senaste åren. X2!

13. Österrike – Rumänien, 1

Rumänien misslyckades med att besegra Nordirland med en man mer på banan. i ungefär 50 minuters spel. Det är ett kraftigt underbetyg, dessutom hemma i Rumänien vid en 1-0-ledning när det röda kortet visades upp. Alldeles för dåligt, Österrike är det bättre laget här och vinner matchen tryggt.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 512 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 17:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming