speltips_skribent

Speltips Sassuolo – Inter 28/11: Värden undervärderas

Otroligt värde dukas upp på hemmalaget Sassuolo som fortfarande är obesegrade i årets upplaga av Serie A.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BET365!

Twitter Facebook

De Zerbis Sassuolo fortsätter att imponera stort i Italiens högstaliga, vilket otroligt bygge det här är och vilken otrolig fotboll de lirar. Ett pålitligt bygge numer dessutom, här närmst besegrade man ett knepigt Hellas med 2-0 på bortaplan vilket innebär att resultatraden lyder 5-3-0, 20-9(!). Det betyder även att andraplatsen är intakt åtta omgångar in, och därför ställer vi oss frågan; hur kan spelbolagen räkna bort Sassuolo på det här viset?

Den raka ettan står på runt 4,40 hos samtliga spelbolag, det är alldeles för högt i vår bok, speciellt eftersom att Inter, inte alls imponerat under inledningen. Snarare tvärtom så är de väl ändå en av seriens stora besvikelser så här långt?

Inter kommer dessutom närmst från en förlust mot Real Madrid på hemmaplan, 2-0 skrevs slutresultatet till i den matchen vilket innebär att Inter placerar sig sist i sin Champions League-grupp. Som om det inte vore nog med att bara stå på fyra segrar, åtta omgångar in i Serie A. Uselt, minst sagt.

Nytt poängtapp för Inter

Vi alla är väl medvetna om att Inter har ett lag för en Scudetto-fight, in i det sista. Truppen är otroligt stark och bred dessutom, vilket bör resultera i att Inter åtminstone är med och slåss om det där ligaguldet. Allt annat vore ett överraskande utfall trots allt.

Men nu har vi trots allt resultaten från inledningen att gå på, och då går det inte att komma från att Inter varit ett stort misslyckande, och att Sassuolo samtidigt är det bättre laget just nu. De placerar sig tre poäng före i tabellen, tydligare än så kan det alltså inte bli. Dessutom är det så att Sassuolo lirar på hemmaplan, därför vore det tjänstefel att inte utnyttja det fina värdet på De Zerbis mannar. Vi konstaterar; Inter har bara vunnit 4 matcher säsongen 20/21 – alltså 4 av 12(!) matcher.

Dubbelchansen (1X) testas därför här till otroliga 2.10 x degen hos Bet365. Otroligt värde, i och med förutsättningarna. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1250 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 2.10
Bolag: Bet365 (1250 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: