speltips_skribent

Speltips Brighton – Liverpool 28/11: Val av sida på Falmer Stadium

Tillräckligt bra värde dukas upp på 1×2-marknaden för att ett spel därifrån ska vara intressant. Liverpool vinner.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Det skiljer 14 tabellplaceringar, samt 11 poäng Brighton och Liverpool åt, redan efter 9 spelade omgångar, och ungefär så stor är alltså skillnaden mellan dessa klubbar, Liverpool är ute efter att säkra ett andra raka ligaguld, samtidigt som Brighton kommer att slåss för ett nytt kontrakt i Premier League.

Så ser alltså förutsättningarna ut för dem båda lagen, och givetvis är det så att Liverpool entrar Falmer Stadium på lördag som stora favoriter till att knipa samtliga tre poäng. Nu föll de förvisso mot Atalanta här i veckan, men det tror vi bara betyder att Liverpool ligger närmre vinsten här istället.

Vi förväntar oss att se en reaktion från Klopps mannar, det är som bekant sällan Liverpool förlorar två raka matcher, och extra svårt har vi att se det hända när man nu inte har den där förstaplatsen intakt. Man delar alltså den med Tottenham, samtidigt som Chelsea och Leicester bara placerar sig två poäng efter. Dem detaljerna talar helt klart för Liverpool på lördag.

Salah är tillbaka

Mohamed Salah missade som bekant Liverpools senaste ligamatch mot Leciester på grund av COVID-19, men gjorde comeback mot Atalanta och förväntas finnas med från start här mot Brighton. Mane, Firmino och Jota likaså, fyra spelare Brighton kommer att få det jobbigt mot. Det är en sak som är säker.

Vi vill även lyfta Liverpools insats mot Leicester i förra helgen. En ordentlig maktdemonstration från Liverpools sida. En enkel 3-0-seger över ett Leicester, som intog Anfield med sex raka segrar. Detta utan Salah alltså, men även med Jones på mittfältet och Milner som högerback. Det tycker vi säger allt om nivån Liverpool infinner sig på.

Vi räknar helt enkelt med att Brighton inte räcker till här, seger mot Aston Villa senast förvisso, men en dyrbar sådan – Tariq Lamptey fick syna det röda kortet och missar därför lördagens möte.  Tungt avbräck.

Vi klickar in Liverpool som vinnare i matchen och gör detta till godkända 1.63 x degen hos CampoBet. 100 SEK i välkomstbonus hos spelbolaget ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.63
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: