speltips_skribent

Speltips Real Madrid – Granada 23/12: Rek från La Liga

Speltips och odds från La Liga, Spanien. Real Madrid och Granada ställs mot varandra på Estadio Alfredo di Stefano. 19:45!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Fyra raka vinster är ett faktum för Real Madrid inför onsdagens möte mot Granada, ett fint facit, efter att ha satts på prov ordentligt under en väldigt pressad period. Real har alltså säkrat gruppvinsten i Champions League, samt tagit sig upp på en förstaplats i tabellen här i La Liga – åtta poäng före FC Barcelona.

En väldigt positiv period för Real Madrid alltså, där Ramos som bekant är tillbaka, samtidigt som Karim Benzema i princip aldrig varit bättre. Som om det inte vore nog har Lucas Vazquez hitta tillbaka till toppformen, Modric ser ut som om han är 28, Kroos likaså, samt så tränar Eden Hazard för fullt igen. Mycket positivt kring Real Madrid just nu alltså, och mycket talar för att man fortsätter på det inslagna spåret.

Granada har precis som Real Madrid börjat hitta rätt igen efter en kortare svacka, och kliver in i onsdagens möte med två raka segrar. 2-0 mot Betis och 1-0 mot Elche på bortaplan. Dessa två trepoängare betyder att vi finner Granada på en sjätteplats i tabellen, åtta poäng efter Real Madrid. Precis som i fjol går Granada alltså bra och Martinez har uppenbarligen gjort något rätt här men trots detta räknar vi med att man får det jobbigt på onsdag. Svårighetsgraden höjs trots allt ett par snäpp när ett formstarkt Real Madrid står på andra sidan.

Tydlig skillnad

Vi nämnde att Eden Hazard tränar för fullt tidigare, och i samband med det så kan konstaterar vi alltså att skadeläget börjar se väldigt bra ut för Real Madrids del. Bara Modric saknas här på onsdag, och även fastän kroaten varit en av Real Madrids bästa spelare här på slutet så finns det som bekant gott om ersättare på den positionen. Valverde? Eller slänger Zidane möjligtvis in Ödegaard där?

Oavsett hur vi än väljer att se på det hela så kommer vi inte ifrån att Real Madrid är ett par nivåer bättre än Granada. All respekt för gästerna som alltså fortsätter att göra det bra, men här i Madrid ska man helt enkelt inte räcka till när Real mår så här bra. De kör bara, trots allt och därför klickar vi även in Real på asianmarkanden.

Real Madrid (-1.5 asian handicap) måste testas här eftersom att Betsson bjuder till, nästan dubbla degen för spelet alltså, och 2-0 bör Real trots allt kunna fixa. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: