speltips_skribent

Speltips Hellas Verona – Inter 23/12: Tillknäppt tillställning?

Underspelet intressant när ett defensivt starkt Hellas Verona välkomnar Inter till Stadio Marcantonio Bentegodi.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BET365!

Twitter Facebook

Hellas Verona entrar onsdagens möte i hopp om att åtminstone kunna säkra en pinne här mot Inter på hemmaplan. Det är en tuff utmaning, det råder det inga som helst tvivel om när man ställs mot ligans formstarkaste lag i Inter, men visst bör Hellas kunna stå emot relativt bra här i Verona?

Hellas Verona är ett erkänt starkt hemmalag sedan tidigare, i fjol förlorade man bara fem matcher här på hemmaplan och slutade åtta i just den tabellen. Det är ett bra facit, minst sagt och Hellas har alltså bara fortsatt på det inslagna spåret, även i år.

Vi kan konstatera att det bara är två lag i Serie A i år som släppt in färre mål än Hellas Verona på hemmaplan, Roma och Juventus, det tycker vi ändå säger någonting om deras förmåga att spela försvarsspel. De är tuffa att bryta ner här, uppenbarligen och därför förväntar vi oss heller ingen överkörning från Inter här, men heller inget målkalas utan snarare en tillknäppt tillställning med få mål.

Insatsen dubblas

Nu har Inter inte alls sett så där stabila ut som en guldkandidat ska se ut, med stabila insatser och få insläppta mål. Snarare tvärtom så har alltså Inter gjort precis det motsatta, öst in mål samtidigt som de sällan lyckats hålla nollan. Även här närmst misslyckades man med bedriften att hålla nollan när Spezia lyckades få in en reducering i den 94:e matchminuten.

Det talar möjligtvis inte för underspelet här, men vår fasta övertygelse är dock fortfarande att Hellas Verona kommer att sätta sin prägel på den här matchen. De tenderar att göra detta här på hemmaplan, oavsett motstånd som tittar förbi och därför tror vi inte Inter blir ett undantag – detta trots att de bjudit på 20 mål på 6 bortamatcher.

Fem av Hellas Veronas sju matcher så här långt har resulterat i mindre än tre mål, det i kombination med att Inter lär vara en aning försiktiga här, får oss att testa en slant på under 2.75 mål i matchen – halvförlust på spelet vid exakt tre mål. Underspelet betalar nästan dubbla degen (1.98) hos spelbolaget Bet365, lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1250 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 kronor i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2.75 mål i matchen
Odds: 1.98
Bolag: Bet365 (1250 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: