speltips_skribent

Speltips Parma – Lecce 13/1: Återvänder till vinnarspåret?

Parma föll stort i Bergamo i förra helgen, fem insläppta mål blev det mot Atalanta. Tar sig i kragen på måndag?

Twitter Facebook

Att släppa in fem baljor i en och samma fotbollsmatch är givetvis aldrig positivt, men faktum är att Atalanta är otroligt bra just nu, lirare som Ilicic och Gomez är minst sagt fantastiska och därför var även förlusten för Parma väldigt väntad.

Nu är det nya tag som gäller för Parmas del, de var inne i en bra period inför förlusten i Bergamo, och därför tror vi deras möjligheter till segern är goda på måndag. Faktum är att de bara förlorat en av sina fem senaste matcher, samtidigt har man noterats för tre segrar – mot Napoli på Stadio San Paolo bland annat.

Det räcker egentligen bara att titta på tabellen för att skaffa sig en bild av var Parma och Lecce står, vinner Parma på måndag tar de steget upp till en sjundeplats i tabellen, med en positiv målskillnad. För Lecces del ser det onekligen annorlunda ut, de infinner sig först på en 17:e plats i tabellen – ett poäng ifrån fel sida av nedflyttningsstrecket. Tydlig skillnad, ifall ni frågar oss.

Parma synas

Parma kommer att inta Stadio Ennio Tardini med en stor revanschlusta, det är en sak som är säker här. Addera därtill att de väldigt sällan förlorar här på hemmaplan, faktum är att de undvikit ett nederlag, i sex av sina åtta senaste matcher på Stadio Ennio Tardini. Och när svårighetsgraden nu sänks på måndag, så har vi väldigt svårt att se att de ska tappa poäng – speciellt efter storförlusten senast. Ett wake-up call!

Med det sagt så väljer vi att klicka in hemmalaget på 1X2-marknaden, de är trots allt det bättre laget här och spelar dessutom på hemmaplan. Utöver detta, så kan vi även konstatera att Gervinho genomförde hela träningen under lördagen, det innebär högst troligt att han är spelredo – en väldigt positiv nyhet!

Den raka ettan känns därför riktigt bra här, hos Mr Green betalar den finfina 1,89x insatsen och det tycker vi helt klart är värt en liten investering. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – 100% ODDSBOOST!

Regler & Villkor gäller.

Registrera dig hos Paf – få 100 kr

Missa absolut inte Pafs erbjudande, nya kunder får 100 kr helt gratis, utan omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,89
Bolag: Mr Green (100% oddsboost)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming