speltips_skribent

Speltips Lazio – Cremonese 14/1: Åttondelsfinal i Coppa Italia

Vad är det som försiggår i Lazio-lägret egentligen? 10 raka segrar i Serie A är ett faktum – är de på riktigt den här säsongen?

Twitter Facebook

Lazio har gått segrande ur 13 av sina 18 matcher i ligaspelet, och placerar sig alltså bara fyra poäng efter Inter, samt sex poäng efter ligaledaren Juventus – detta dessutom med matchen mindre spelad. Och det säger väl egentligen allting om var Lazio står i dagsläget?

Är Simeone Inzaghi, och hans Lazio på riktigt? Helt jäkla klart, att de ska vinna Serie A förväntas vi oss möjligtvis inte, men vi räknar med att de hakar på bra här framöver, fortsätter Immobile att göra mål, så ser vi inga gränser för detta laget – italienaren toppar skytteligan i Europa med sina 20(!) mål. Otroligt.

Lazio kommer som bekant närmst från en seger över Napoli i helgen, förvisso var det ett formsvagt Napoli, men faktum är att Lazio numer ser till att gå segrande ur matcherna mot storklubbarna – Juve besegrades bland annat i början på december månad – och det är en tydlig indikation på att de menar allvar.

Cremonese räcker inte till

Lazio kliver givetvis in i åttondelsfinalen i Coppa Italia som väldigt stora favoriter, när Serie B-motståndet Cremonese kommer på besök till Rom. Det här gänget huserar dessutom långt ner i tabellen i andradivisionen, mer exakt infinner de sig alltså på en 17:e plats i tabellen – kvalplatsen till Serie C.

Och här förväntar sig givetvis ingen att Cremonese ska vinna, även spelbolagen är tydliga med detta på 1X2-marknaden, där spelvärdet – som väntat – inte finns. Istället lockas vi av ett kombinationsspel, där Lazio och målen är i fokus!

Cremonese är det laget i Serie B som gjort allra minst mål, blott 13 stycken på 18 spelade omgångar. Därför tycker vi Lazio bör ha en god chans till att besegra sitt motstånd, utan att släppa in något mål. Faktum är att det utfallet betalar riktigt bra!

Lazio vinst + BLGM – Nej, klickas in till finfina 1,80x insatsen hos spelbolaget Bethard. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Nej
Odds: 1,80
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming