speltips_skribent

Speltips Paderborn – Borussia Dortmund 31/5: Tydlig skillnad

Tabelljumbon Paderborn har radat upp nio raka poängtapp inför Dortmunds besök på söndag. Det här kan väl bara sluta på ett sätt?

Twitter Facebook

10 poäng skiljer Borussia Dortmund och Bayern Munchen åt i tabellen efter Bayerns storseger igår, det här är givetvis en serie som redan är avgjord och Bayern kommer att koras till ligaledare om ett par omgångar, men! Det finns fortsatt en andraplats att spela för och Dortmund har den inom sikte.

Leverkusen, Leipzig och Gladbach är samtliga tre med och slåss om den där andraplatsen, man infinner sig bara ett par poäng efter Dortmund vilket innebär att Dortmund är i stort behov av en trepoängare på söndag, annars riskerar man direkt att bli av sin position i tabellen.

Vi utgår därför ifrån att vi får bevittna ett fartfyllt Dortmund här på söndagskvällen, att man sätter högst fart direkt från matchstart kan man förvänta sig i och med att det är så det brukar se ut. Och motståndet är inte heller av högsta kalibern, Paderborn har tappat poäng i nio raka matcher i ligaspelet och agerar dessutom tabelljumbo.

Enkel seger

Paderborn räcker bevisligen inte till för spel i Bundesliga 1 och det tror vi blir tydligt när Borussia Dortmund tittar förbi, man har förlorat 17 av 28 ligamatcher den här säsongen och även fastän formen ser någorlunda bättre ut här i dem senaste omgångarna, så går det inte att blunda för att Paderborn ställts mot lätt motstånd. Augsburg, Hoffenheim, Fortuna Dusseldorf, Köln och Mainz har man stött på i dem senaste rundorna, men trots detta har man fått med sig noll segrar.

Det tycker vi vittnar om en tydlig skillnad på Paderborn och Dortmund, de sistnämnda tror vi därför besegrar Paderborn relativt tryggt under söndagskvällen, man gör väldigt mycket mål och vinner sällan med uddamålet, handikappmarknaden är därför intressant här.

Det är dessutom på sin plats att lyfta fram det faktum att Sancho är tillbaka, Håland saknas förvisso, vilket är ett minus men Can och Sancho är alltså spelredo vilket är positivt. Hazard och Sancho lär fylla ut bra för Håland är vår känsla, därför klickar vi in Dortmund (-1 handikapp) till finfina 1.85x insatsen hos spelbolaget Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Spana in Bethard – få 1000 kr i bonus

Bethard har marknadens bästa odds på sport, och erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 1.85
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming