speltips_skribent

Speltips Olympiakos – Manchester City 25/11: Klasskillnad

Tydlig skillnad på alla plan när Olympiakos och Manchester City drabbar samman. Peps mannar säkrar avancemanget.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Moroten är tydlig för Manchester City under onsdagskvällen, ett avancemang kan säkras vid en seger och det är självklart något Pep strävar efter i och med det täta spelschemat framåt. Att kunna rotera kraftigt i dem två sista omgångarna här i Champions League kan visa sig bli en nyckel för resultaten i Premier League, så är det.

Därför är vi övertygade om att vi kommer att få se en stark City-elva på onsdag, Nathan Ake är dessutom Peps enda avbräck inför det här mötet, vilket givetvis är ett stort plus.

För Olympiakos del handlar det om att upprepa dem sista 45 man stod för på Etihad Stadium för tre veckor sedan, förvisso två insläppta mål i den halvleken, men det var en positiv insats och det är även något tränaren Martins lyfter inför onsdagens möte. Dock säger det väl egentligen allt att Man City vann den matchen med 3-0 till slut. Det här mötet osar klasskillnad, det går helt enkelt inte att komma från.

City vinner igen

Tittar vi närmre på hur Olympiakos uppträtt i gruppspelet, bortsett från mötet på Etihad Stadium så kan vi konstatera att man besegrat Marseille med 1-0 på hemmaplan och förlorat mot Porto med 2-0. Det placerar Olympiakos helt rätt här tycker vi, man är absolut långt från värdelösa och förtjänar att lira Champions League-fotboll men man är samtidigt även långt från samma nivå som exempelvis City infinner sig på.

Och vi drar heller inte allt för stora slutsatser av Citys förlust mot Tottenham i helgen, de stod för en bra insats och var överlägsna i spelet, men det ville sig helt enkelt inte och det talar egentligen bara för att det lossnar här istället. Att man gör två baljor mot Olympiakos räknar vi därför med.

Manchester City (-1.5 asian handicap) blir därför vårt speltips från Grekland, spelet klickas in till godkända 1.80 x insatsen hos CampoBet. Missa absolut inte deras 100-procentiga välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:55
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming