europatipset tips

Europatipset 25/11: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 48. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 48. Champions League gör comeback på Europatipset-kupongen och kompletteras med hjälp av fem matcher från Championship. En fin kupong med andra ord, och det är bara att sparka igång analysen! Vi bjuder till i form av ett 768 raders system, med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

europatipset tips vecka 48

 TILL EUROPATIPSET!

1. Inter – Real Madrid, X2

Real Madrid är inte direkt 100-procentiga i nuläget, men det är heller inte Inter just nu, det finns fortsatt ett flertal frågetecken i Contes lagbygge och därför tycker vi trots allt det lutar åt Real Madrid lite mer här på onsdag. X2 bör räcka i vår värld, vi har svårt att se att Zidanes mannar ska förlora den här matchen. Minst kryss!

2. Liverpool – Atalanta, 1

Liverpool är på en helt annan nivå, det måste vi konstatera efter deras otroliga facit här på Anfield, men även eftersom att de fortsätter att gå så pass starkt trots skadeläget i truppen. Oavsett lag på banan, så kör de bara och det får oss att spika hemmalaget i match nummer 2.

3. Olympiakos – Manchester City, X2

Manchester City har vunnit tre av tre matcher i Champions League så här långt och har i princip redan nu säkrat avancemanget. Öppnar det upp för att de slappnar av en aning? Det tror vi inte, men vi testar att ha med krysset trots detta. Otroligt värde, och en eventuell kupongrensare!

4. Bayern München – Salzburg, 1

Bestämmer sig Bayern München för att vinna den här matchen så gör de helt enkelt detta, det fick vi bekräftat i den senaste rundan när Bayern gjorde fyra baljor mot Salzburg, inom loppet av lite mer än 10 minuter. Och då spelar de dessutom på hemmaplan på onsdag. Spik!

5. Ajax – Midtjylland, 1

Midtjylland är steget mindre än samtliga lag i den här gruppen och det är tydligt, tre raka förluster och -7 i målskillnad, tre omgångar in. Det tycker vi bekräftar skillnaden och då är det helt enkelt bara onödigt att slösa på några tecken här, klasskillnad och hemmaplansfördel. Spik!

6. Borussia M’gladbach – Shakhtar Donetsk, 1X

Borussia M’gladbach stod för en otrolig insats borta i Ukraina för tre veckor sedan, 6-0 vann man alltså till slut med och det betyder att man toppar grupp B, ett poäng före både Shakhtar och Real Madrid. Vi tror på ytterligare en tysk seger här på onsdag, men väljer att ha med krysset eftersom att Gladbach stod för en tveksam insats i helgen. De förlorade även mot Leverkusen inför landslagsuppehållet. Bra värde!

7. Marseille – Porto, X2

Marseille har minst sagt varit värdelösa i Champions League så här långt, tre förluster av tre möjliga och noll gjorda mål, i en grupp med Olympiakos, Porto och City. Det tycker vi bekräftar skillnaden här, Porto är bättre och vann dessutom senast med 3-0. Tydligt. X2 bör därför räcka gott här!

8. Atletico Madrid – Lokomotiv Moskva, 1

Atletico Madrid tappade två poäng borta i Moskva för två veckor sedan men här på Wanda Metropolitano kommer de att vinna på onsdag. Simeones mannar har onekligen växlat upp och besegrade här närmst dessutom Barcelona med 1-0. Oerhört fina just nu. Spik!

9. Millwall – Reading, 1X

Reading fick en fantastisk start på säsongen 20/21 och infann sig i topp av tabellen, enda fram till i den nionde omgången, men sedan dess har man alltså förlorat alla matcher. Fyra raka förluster är alltså ett faktum inför onsdagens möte, och helt plötsligt finner vi dem först på en sjätteplats. Millwall? Tre raka utan en förlust, vi väljer därför 1X här.

10. Middlesbrough – Derby, 1X

Ytterligare en 1X-lösning här i Championship och den känns så här på förhand väldigt given, Derby agerar tabelljumbo efter 12 spelade omgångar och har alltså blott en seger på kontot. 6 poäng har man skrapat ihop sammanlagt, samtidigt hittar vi Middlesbrough på en åttondeplats i tabellen, de är alltså i alla fall med där uppe och slåss om kvalplatserna – undviker förlust.

11. Bristol City – Watford, 1X2

Kupongens givna helgardering! Bristol har vaknat till liv igen efter att ha hamnat i en kortare svacka och noterats för tre raka segrar. Watford är även de där uppe och har plockat sju poäng på dem tre senaste omgångarna, alltså har vi två formstarka lag framför oss här. Känns vidöppet på förhand. 1X2!

12. Coventry – Cardiff, X2

Tveksam form i båda läger men här tycker vi trots allt Cardiff är det bättre laget, de förlorar inte ofta och kommer högst troligt att klättra i tabellen framöver. X2 känns bra i och med att de undvikit ett nederlag, i 8 av sina 12 inledande fighter. X2.

13. Swansea – Sheffield W, 

Swansea har stått för en bra säsongsstart och infinner sig på en fin fjärdeplats i tabellen så här 12 omgångar in i seriespelet. Bara två förluster har man på kontot, och därför bör man också undvika ett nederlag här på hemmaplan när ett formsvagt Sheffield W tittar förbi. Gästerna har förlorat fyra av sex bortamatcher så här långt. 1X räcker gott!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:54
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming