speltips_skribent

Speltips Norrköping – Elfsborg 1/7: Bergsäkert målspel!

Norrköping har gått rent i Allsvenskan efter fyra omgångar men här blir det knepigt. Elfsborg är fortsatt obesegrade.

Twitter Facebook

Vilken start av Norrköping! Fyra raka segrar trots tufft motstånd under inledningen på säsongen, och senast så vände man dessutom ett 2-1-underläge till en 4-2-seger i slutminuterna, detta boostar givetvis ett kollektiv. Dessutom på bortaplan.

Därför är givetvis också Norrköping stora favoriter till att vinna onsdagens möte, de har bevisat att de varit mest redo så här långt och har en fin mix av nya, gamla lirare. En riktigt fin offensiv dessutom, frågan är bara hur länge en sån som Haksabanovic blir kvar – två mål och tre assist så här långt!

Att Norrköping hamnar i målprotokollet på onsdag ser vi därför som givet, laget sprudlar av självförtroende och offensiven har så pass mycket kvalité att det lär resultera i minst en balja här på Östgötaporten.

Men vi räknar samtidigt inte bort Elfsborg, gästerna har även de, stundtals visat upp ett imponerande register och har även de kvalité offensiven. De har heller inte så mycket att förlora här, tre kryss och en seger har det blivit så här långt (addera därtill avancemang i Svenska Cupen) och känslan säger därför att de kommer att gå för det på onsdag.

Mål åt båda håll

Det råder inga som helst tvivel om att dem här lagen har offensiven som sin stora styrka, det är åtminstone så vi ser på det hela. Norrköping har släppt in fyra mål så här långt, men deras offensiv har alltså vägt över och i slutändan varit den direkta anledningen till att de plockat fyra raka. Senast släppte man in två mot Östersund, Östersunds två första baljor i år.

Det finns bevisligen brister där bak hos Norrköping och vi är därför intresserade av ett odds på målmarknaden. Känslan säger att båda lagen hamnar i målprotokollet på onsdag, Elfsborg har trots allt nätat mot Göteborg, Hammarby två gånger och senast även mot Örebro samt Häcken i cupen.

BLGM – Ja blir därför vårt speltips från Östgötaporten den här onsdagskvällen. Spelet klickas in till klart godkända 1.66x insatsen hos spelbolaget Bethard. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 kr i bonus hos Betway

Betway erbjuder alla nya kunder en 100-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.66
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming