speltips_skribent

Speltips Malmö FF – Djurgården 1/7: Tungviktsmöte i Allsvenskan

Speltips, odds och allting inför toppmatchen mellan Malmö FF och Djurgårdens IF finner ni hos oss. Matchstart: 19:00.

Twitter Facebook

Malmö FF fortsätter sökandet efter sin absoluta topp när Djurgården tittar förbi i det här härliga toppmötet. En trög inledning är alltså ett faktum för Malmö som bara har en seger på dem fyra inledande omgångarna. Man har även släppt in mål i samtliga matcher och givetvis ska vi inte lasta unge Ahmedhodzic för detta, utan konstaterar bara att Rasmus Bengtsson saknas. Hans ledaregenskaper åtminstone.

Positivt för Malmö FF är dock det faktum att Kiese Thelin satte dit två baljor senast, Jo Inge Berget är även han tillbaka och stod för ett bra inhopp senast. Och nu är alltså dessutom AC tillbaka efter sin avstängning och alla är väl medvetna om hur viktig han är för Malmö FF – seriens klart bästa fotbollsspelare.

Så trots den något svaga starten så finns det positiva indikationer kring Malmö FF, att de har seriens bästa trupp råder det åtminstone inga som helst tvivel kring och nu är truppen dessutom i princip intakt. Därför tror vi bara det är en tidsfråga innan Malmö börjar vinna fotbollsmatcher.

Steget större

När Norrköping besegrade Djurgården med 3-0 på Östgötaporten så var givetvis frågetecknen många kring de regerande mästarna. Förlust mot Örebro på hemmaplan innan dess dessutom, men sedan bestämde Djurgården sig för att utklassa Kalmar med 5-0. Nu är man på rätt spår igen och med bra minnen från Malmö i fjol så kommer säkerligen Djurgården att gå för det. Ett poäng är man dock samtidigt väldigt nöjda med, det är åtminstone känslan inför onsdagens möte.

Bärkroth, som varit riktigt fin under inledningen missar matchen för Djurgårdens del vilket givetvis är ett stort minus. Dock har man en utvilad Kujovic och Karlström i truppen. Det är positivt.

I och med att Malmö inte alls varit 100-procentiga i försvarsspelet så tror vi Djurgården mycket väl kan komma att sätta dit en balja här, men i slutändan så är vi alltså övertygade om att Malmö tar det här. De är det bättre laget och måste vinna den här matchen. Med AC tillbaka på banan bör man ha god en chans.

Vårt speltips härifrån blir därför den raka ettan till fina 1.76x insatsen hos spelbolaget Snabbare.

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 1500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 kr i bonus hos Betway

Betway erbjuder alla nya kunder en 100-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.76
Bolag: Snabbare (1500 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming