speltips_skribent

Speltips Malmö FF – Lokomotiva Zagreb 24/9: Svenskt avancemang

Lokomotiva Zagreb har fått en tung start på säsongen hemma i Kroatien – oroväckande resultatrad. Malmö FF vinner.

Twitter Facebook

Farmarklubb till Dinamo Zagreb, en stämpel Lokomotiva Zagreb har försökt jobba bort hemma i Kroatien, under alla år egentligen. Det har man i princip lyckats med men man har alltså fortfarande en stark koppling till storklubben. 

Lokomotiva Zagreb spelar alltså till vardags i den kroatiska ligan, en liga man slutade tvåa i under fjolåret och som resulterade i en kvalplats till Champions League. Väl framme där blev det urtåg mot Rapid Wien, vilket betyder att man istället entrar den tredje kvalrundan i Europa League, och alltså ställs mot Malmö FF – en ny tuff uppgift för Lokomotiva.

En ny tuff uppgift vi alltså inte tror Lokomotiva Zagreb löser. Man har tappat ett flertal spelare i sommar och det är inte direkt en hemlighet att man är ett sämre lag idag. Det har vi bland annat fått bevittna under inledningen i den kroatiska ligan, faktum är att Lokomotiva bara vunnit en av sina fem inledande fighter. Addera därtill att man skämde ut sig rejält mot just Dinamo Zagreb i premiären, den matchen förlorade man med hela 6-0. 

Tittar vi dessutom närmre på hur Lokomotiva Zagreb presterat under dem senaste åren, så kan vi direkt konstatera att man inte varit nära att tillhöra toppen – bortsett från i fjol. Man har heller aldrig vunnit den kroatiska ligan. Det får oss att starkt tro på Malmö FF i den här matchen, ett Malmö som trots allt vet vad som krävs för att ta sig vidare från dessa typ av matcher.

Trygg seger för Malmö

Vi har självklart respekt för den kroatiska ligan, Dinamo Zagreb är ett lag som i princip alltid lirar ute i Europa och man har även, från och med den här säsongen, två lag som lirar i Champions League-kvalet. Det är ett kvitto på att ligan håller en bra kvalité. Men! Lokomotiva är alltså inte Kroatiens andra starkaste lag just nu, utan Hajduk Split, HNK Rijeka och NK Osijek är samtliga bättre, och vi räknar även med att dessa tre lag kommer att sluta före Lokomotiva i tabellen i år.

Ett sådant motstånd ska Malmö FF bara besegra i en sådan här tillställning, de är självklara i sina insatser i Europa, vilket vi bland annat fick bevittna i mötet mot Cracovia (2-0) och Budapest Honved (0-2). Malmö FF osar självförtroende när de kliver in i Europa-spelet, de är tunga! Och därför tror vi även de besegrar Lokomotiva komfortabelt på torsdag.

Med det sagt så kommer vi att kliva in på asianmarknaden och mer exakt är det alltså linan -1.5 vi är intresserade av. Malmö FF (-1.5 asian handicap) betalar fina 1.89 x degen hos spelbolaget Mr Green, och är helt klart värt en slant. 2-0 igen? Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.89
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming