speltips_skribent

Speltips Bayern München – Sevilla 24/9: UEFA Super Cup i Budapest

Champions League-vinnaren vs Europa League-vinnaren! Bayern och Sevilla gör upp om säsongens första titel.

Twitter Facebook

Dessa två lag behöver ingen vidare presentation utan vi går direkt in på sakfrågan och konstaterar att Bayern München är världens bästa fotbollslag. Det kan väl ingen förneka i nuläget? Ett ånglok på alla sätt och vis som inte direkt slog av på takten när säsongen 20/21 drog igång, utan Bayern fortsätta på det inslagna spåret och körde alltså över Schalke 04 med 8-0(!) i premiären. Ett smått otroligt resultat. I en premiär.

Det råder därför inga som helst tvivel om vilket lag som är favoriter i UEFA Super Cup, all respekt för Sevilla och deras fina säsong i fjol. De vann trots allt Europa League, och slutade på exakt lika många poäng som Atletico i ligan, men det är fortfarande stor skillnad, i jämförelse med Bayern åstadkom.

En annan viktig faktor att ta hänsyn till här är just det faktum att Sevilla ännu inte dragit igång säsongen 20/21. De står alltså fortfarande på noll ligamatcher, en detalj som givetvis påverkar. Nu har Bayern förvisso bara lirat en ligamatch, men med dem har vi åtminstone fått det bekräftat, att de inte alls påverkats negativt av en speciell försäsong, utan tvärtom, de kör på som alltid. Med Sevilla är det oklart än så länge, har de matchtempot i sig? Eller kommer de att behöva 45 minuter, 90 eller 180? Oavsett vad så är Bayern längre fram.

Trygg seger för Bayern

Enligt rapporter från Tyskland så kommer Bayern att forma starkaste möjliga elva på torsdag, det betyder att vi kommer att få se Davies från start här, tillskillnad från Hernandez som startade i premiären mot Schalke. Sen är den stora frågan ifall Flick väljer att starta med Sane igen, eller ger Coman förtroendet från start.

Oavsett elva så är detta Bayern är löjlig maskin, det har vi fått bekräftat i princip i varje match sedan sju månader tillbaka. Och ja, Bayern har vunnit ALLA sina matcher sedan dess, den 9 februari 2020 – ALLA tävlingar inräknade. Det betyder att Bayern jagar sin 23:e(!) raka seger på torsdagskvällen, ja vi tror helt enkelt inte Sevilla räcker till.

Vi väljer därför att klicka in Bayern (-1.5 asian handicap) till finfina 1.86x insatsen hos spelbolaget Hajper. 3-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Leovegas: få 100 SEK i freebet

Leovegas ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.86
Bolag: Hajper (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming