speltips_skribent

Speltips Leipzig – Schalke 04 3/10: Inget snack om saken

Allting talar för att Leipzig besegrar Schalke 04 komfortabelt på lördag – katastrofal inledning av Schalke 04!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Precis som under dem senaste åren så ser Schalke 04 ut att bli säsongens stora besvikelse. Möjligtvis är det fel att påstå detta, i och med att man i princip förväntar sig dessa insatser från deras sida, men det är fortfarande ett mysterium att man kan gå så här dåligt, varje år. Truppen ser ju ändå okej ut.

Och för att gå in på det hela lite närmre så inledde alltså Schalke säsongen med att förlora mot Bayern München med 8-0(!). Åtta baljor alltså. Det är sant. De följde dessutom upp det nederlaget genom att släppa in ytterligare tre mål mot Werder Bremen på hemmaplan. Alltså lyder resultatraden; 0-0-2, 1-11(!). Otroligt.

Att Schalke 04 är på väg mot en ny svag säsong är därför ingen större hemlighet, de kommer helt klart att ha det kämpigt efter en sådan här inledning. Allt annat vore en överraskning, speciellt eftersom att Leipzig väntar på lördag.

Komfortabel seger

Leipzig är, till skillnad från Schalke 04, en välfungerande fotbollsförening, det vet vi vid det här laget. Leipzig har noterats för topplaceringar år efter år sedan debuten i den högsta ligan. Det kommer de även att göra i år. Det är en sak som är säker.

Inledningen har varit positiv för Leipzig, det får man trots allt konstatera efter 3-1-segern över Mainz i premiären, och här senast, krysset mot Leverkusen på bortaplan. Leverkusen är bra och plockar mycket poäng på BayArena, det är en tuff uppgift. På lördag sänks dock svårighetsgraden ett par snäpp och vi är därför övertygade om att Leipzig studsar tillbaka. Speciellt här på Red Bull Arena. Klasskillnad i vår värld.

Vi väljer därför att klicka in Leipzig på asianmarknaden, och mer exakt är det alltså linan -1.5 vi är intresserade av. Leipzig (-1.5 asian handicap) betalar godkända 1.72 x degen hos spelbolaget Mr Green och blir alltså vårt speltips härifrån. 2/3-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.72
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming