speltips_skribent

Speltips Everton – Brighton 3/10: Oddset måste testas

Everton har noterats för sex, av sex möjliga segrar under säsongen 20/21. Blir det en sjunde här?

Twitter Facebook

Vilken otrolig start från Evertons sida! Det här gänget blir bara finare och finare för varje omgång som spelas och spelarna ser dessutom bara ut att bli bättre och bättre. Ancelotti har onekligen prickat rätt, och det direkt från säsongsstarten, med ett i princip helt nytt mittfält. Det är minst sagt imponerande.

Premiären mot Tottenham gick alltså av stapeln så sent som den 13 september, och sedan dess har man alltså hunnit lira ytterligare fem matcher till, dvs 6 matcher inom loppet av 17 dagar – och samtliga dessa matcher har Everton alltså gått segrande ur. Häpnadsväckande.

Tottenham, Salford City, West Bromwich, Fleetwood Town, Crystal Palace och West Ham. Dessa sex motstånd har man alltså besegrat, vilket givetvis är motstånd av en sämre kaliber. Vi är trots detta imponerade, Ancelotti har lyckats sätta rotationen och gett många spelare chansen i dessa matcher, och även fastän motståndet varit sämre så är det givetvis alltid ett tecken på styrka när man ser till att vinna matcher.

Everton kliver därför in i lördagens möte med största möjliga självförtroende, man har som sagt sex raka segrar i bagaget, men lirar även på Goodison Park och ser givetvis chansen här, att plocka en sjunde raka seger och utöka avståndet ner till lag som Tottenham och Manchester United. Varje poäng är som bekant viktig i jakten på en Europa-plats.

Rakt spel från Goodison Park

Brighton förtjänar – trots resultatraden 1-0-2, 6-6 – all cred efter tre spelade matcher i Premier League under 20/21. De har onekligen förtjänat mer än att ha tre poäng på kontot, speciellt förtjänade man mer i mötet mot United i förra veckan, en otrolig insats som dessvärre resulterade i noll poäng.

Brighton stod även upp bra mot Chelsea i premiären, men föll alltså även där, med 3-1 till slut. Det finns därför inget som helst utrymme för underskattning från Evertons sida på lördag, Brighton är ett spelskickligt gäng som lär skapa målchanser även på här Goodison. Därför behöver Everton genomföra 90 starka minuter för att segern ska bli ett faktum. Och det tror vi Ancelotti är väl medveten om.

Med dessa segrar i ryggen har vi dock svårt att se att Everton inte ska besegra Brighton, ett ypperligt läge till att stå på 12 poäng 4 omgångar in, inför den femte omgången där Liverpool väntar på Goodison Park. Så långt har Everton tänkt, det är en sak som är säker.

Vi väljer därför att klicka in Everton som vinnare i matchen, till godkända 1.76 x degen hos spelbolaget Hajper. Ni får 100 kr i bonus hos spelbolaget! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Leovegas: få 100 SEK i freebet

Leovegas ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.76
Bolag: Hajper (100 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming