speltips_skribent

Speltips Juventus – Cagliari 21/11: Klasskillnad i Turin

Vi har svårt att se att Juventus ska tappa poäng här i Turin mot ett motstånd av Cagliaris kaliber. Trygg seger är att vänta!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Det har funnits frågetecken kring Juventus under inledning, och de står givetvis fortfarande kvar. Juve har bara vunnit tre av sina sju inledande fighter i Serie A och även stått för en riktig usel insats mot FC Barcelona på hemmaplan, därför är kritiken även befogad, men!

Juve är Juve och har nu även Cristiano Ronaldo tillbaka, portugisen missade som bekant fem raka matcher pågrund av att ha testats positiv för Covid-19, och med honom på banan så ökar givetvis alltid chanserna till seger. Likaså här på lördag.

Cagliari må ha fått en positiv start på säsongen, även de med tre segrar på kontot sju omgångar in i seriespelet, men lagen de besegrat är av en helt annan kaliber än Juventus, Sampdoria, Crotone och Torino är självklart svagare motstånd och därför räknar vi med att Cagliari upplever stora problem här på Juventus Stadium på lördag.

Klasskillnad

Juventus och Cagliari har drabbats samman vid 31 olika tillfällen genom åren, Juve har bara förlorat 3 av dessa matcher, den ena förlusten ägde faktiskt rum så sent som under den senaste säsongen, i juli månad då Cagliari besegrade Juve med 2-0 på Sardinien.

Men här på hemmaplan har Juve besegrat Cagliari i 8 av dem 11 senaste matcherna (noll förluster), dessutom står man på fyra raka segrar; 4-0, 3-1, 3-0 och 4-0. Övertygande siffror, och även fastän Juve möjligtvis är snäppet sämre i år, så räknar vi med att åtminstone få se en tvåmålsseger på lördag. Så pass mycket skiljer det trots allt här.

Nu saknas förvisso Bonucci och Chiellini på grund av skada men det betyder även att vi högst troligt kommer att få se De Ligt och Demiral i mittlåset, ett helt okej alternativ ändå. Om inte bättre, i och med att de (Bonucci och Chiellini) sett en aning svaga ut. Längst upp i banan lär Morata, Kulusevski och Ronaldo starta, det bör räcka till för en trepoängare här hemma.

Juventus (-1.5 asian handicap) blir vårt speltips härifrån, till godkända 1.87 x degen hos spelbolaget Betsson. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.87
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming