speltips_skribent

Speltips Hertha Berlin – Dortmund 21/11: Val av sida på Olympiastadion

Borussia Dortmund har planer på att studsa tillbaka efter förlusten mot Bayern. Besegrar Hertha Berlin?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Borussia Dortmund noterades för en tung förlust inför landslagsuppehållet när man efter att ha gått upp i ledning, till slut föll mot Bayern München på Signal Iduna Park med 3-2. Det är dock Bayern, världens bästa fotbollslag just nu och därför ska Dortmund inte vara allt för besvikna över det utfallet. Inte längre åtminstone, två veckor har passerat och på lördag är nya tag som gäller.

Svårighetsgraden sänks ett par snäpp här när Dortmund nu ställs mot Hertha Berlin, ett Hertha som inte direkt imponerat under inledningen. De har redan hunnit med att inkassera fyra förluster och endast fyra lag i serien har släppt in fler mål än dem – 13 insläppta är facit, 7 omgångar in i seriespelet.

Och därför räknar vi också med att Hertha Berlin kommer att uppleva problem mot Borussia Dortmunds offensiv. För samtidigt som Hertha har ett av seriens svagaste försvar så har Borussia Dortmund en av Bundesligas bästa offensiver, man snittar alltså mer än 2.00 mål framåt, per spelad match, och bortser vi från förlusten mot Bayern så har Dortmund även vunnit fyra raka ligamatcher.

Borussia Dortmund vinner

Bayern München ställs mot Werder Bremen på hemmaplan under lördagen, vilket innebär att dem regerande mästarna högst troligt kommer att vinna relativt tryggt. Det betyder att även Dortmund behöver vinna, annars riskerar man alltså att hamna sex, fem poäng efter, redan så här tidigt in på säsongen. Det har man absolut inte råd med.

Vi räknar därför med att få bevittna ett stort intiativtagande från gästernas sida i den här matchen. Direkt från matchstart. Man är det bättre laget och därför finns det ingen som helst anledning till att ta det lugnt. Nu har man dessutom en någorlunda utvilad trupp eftersom att ett flertal spelare inte lirade den sista matchen för sina landslag. Sancho spelade bara 14 minuter i onsdags, Witsel, Dahoud och Brandt vilades helt, samtidigt som Reus inte ens var uttagen.

Vi är därför övertygade om att Borussia Dortmund gör jobbet på lördag, och därför klickar vi också in dem som vinnare i matchen till godkända 1.67x hos spelbolaget Snabbare. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.67
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming