speltips_skribent

Speltips Inter – Torino 13/7: Kan kliva upp på en andraplats

Lazio och Atalanta tappade båda poäng i helgen vilket öppnar upp för Inter i jakten på en andraplats i tabellen. Motivationsfaktor!

Twitter Facebook

Ett poäng på dem två senaste omgångarna efter att ha ställts mot Bologna och Hellas Verona, det håller givetvis inte ifall man har planer på att utmana Juventus om ett ligaguld. Därför är det upp till bevis för Inter på måndag när man nu ställs mot ett klart sämre motstånd.

Inter infinner sig först på en fjärdeplats i tabellen med sju matcher kvar att spela, CL-platsen är som bekant inte hotad eftersom att Roma placerar sig 11 poäng bakom, därför ligger fokuset på att sluta bland dem två främsta, bakom Juve.

Och den dörren öppnades onekligen upp i helgen, Lazio fortsätter att se tveksamma ut efter uppehållet, samtidigt som Atalanta tappade två poäng mot Juve i lördags. Det betyder alltså – ironiskt nog – att ett formsvagt Inter kan kliva upp på en andraplats vid seger på måndag. Det bör vara tillräckligt av en motivationsfaktor för Inter, som alltså i princip bjuds på en gratischans här.

Klasskillnad

Sju poäng har Torino ner till fel sida av nedflyttningsstrecket, det tycker vi sammanfattar deras insats under 19/20 väldigt bra. Laget har brottats med problem under årets gång och har bevisligen inte fått det att fungera. En rejäl försämring sett till hur laget gått i Serie A under dem senaste åren. Två steg tillbaka, helt klart.

Tittar vi närmre på hur Torino presterat här sedan återstarten så är det hela väldigt tydligt i vår bok, de besegrade – som väntat – Brescia senast, men så fort svårighetsgraden höjts, så har de helt enkelt inte räckt till. Storförlust mot Juve, förlust mot Lazio och fyra insläppta mot Cagliari, det är tre av deras fyra senaste matcher i ligaspelet, och vittnar om att man har störst chans att slå dem mindre klubbarna i serien. Inte ett Inter.

Med andraplatsen inom räckhåll, dessutom med spel på San Siro så har vi alltså väldigt svårt att se att Inter ska slarva bort den här chansen, de ska bara besegra Torino på måndag – ett annorlunda utfall vore onekligen överraskande.

Inter (-1.25 asian handicap) blir alltså vårt speltips från Milano – klickas in till finfina 1.92x insatsen hos spelbolaget Hajper.

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR VID REGISTRERING!

Regler & Villkor gäller.

Testa Betfair: 100 SEK freebet

Betfair bjuder alla nya kunder på ett freebet till ett värde av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.92
Bolag: Hajper (100 kr gratis – utan insättning)
Spelstopp: 21:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming