speltips_skribent

Speltips Granada – Real Madrid 13/7: Ett steg närmre ligaguldet?

Real Madrid jagar sin nionde raka seger på måndagskvällen, steget större än Granada?

Twitter Facebook

Real Madrid fortsätter att vinna match efter match och ser så där stabila ut som aldrig tidigare, åtminstone sett till hur det ser ut i försvaret vilket även bekräftas av siffror från tidigare upplagor. Real Madrid har aldrig tidigare släppt in så här få mål, och kommer högst troligt därför också att slå rekord efter 38 spelade.

Real Madrid har alltså vunnit åtta raka matcher och släppt in noll på dem fem senaste omgångarna, med ett ligaguld inom räckhåll så har vi helt enkelt väldigt svårt att se att Real Madrid ska tappa poäng på måndag. Barcelona besegrade Valladolid i lördags vilket bara betyder att vi kommer att få bevittna ett desto mer fokuserat Real.

Men det är samtidigt på sin plats att lyfta fram Granda här, vilket gäng! Laget har blott tre poäng upp till en Europa-plats och har dessutom bara förlorat 2 av sina 13 senaste matcher. Här närmst besegrade man dessutom Real Sociedad på bortaplan, vilket får oss att höja ett litet varningsfinger för tabellnian. Kan de ställa till det för Real Madrid? Helt klart.

Målspel klickas in

Granada har nätat vid sju olika tillfällen på dem tre senaste omgångarna och dem siffrorna ska absolut inte underskattas. Man har en välfungerande offensiv och kliver in i måndagens möte med största möjliga självförtroende. Det är trots allt så att Granada inte har någonting att förlora här mot Real, de hade inte ens kunnat drömma om att slåss för en Europa-plats inför säsongen 19/20, och därför är de helt klart ett farligt motstånd, även för Real Madrid.

Vi är med andra ord inne på att Real Madrid kommer att släppa in mål i det här mötet, deras defensiv är fantastiskt men vi har samtidigt svårt att se att Real ska kunna hålla nollan i varje match framöver, någon gång kommer de att släppa in det där målet. Och det kommer alltså här.

Båda lagen gör mål – Ja, blir därför vårt speltips från Estadio Nuevo Los Cármenes. Att bortalaget gör det är givetvis ett givet utfall, de jagar guld och måste vinna. Nu är det bara upp till Granada. Spelet betalar fina 1.85x insatsen hos spelbolaget Unibet.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK vid registrering

Få 100 kr direkt vid registrering hos Hajper.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.85
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming