speltips_skribent

Speltips Galatasaray – Besiktas 15/3: Istanbul-derby!

Galatasaray har enbart tre poäng i sikte när Besiktas kommer på besök till Türk Telekom Arena.

Twitter Facebook

Sex poäng skiljer Galatasaray och Besiktas åt i tabellen med nio omgångar kvar att spela, Gala har dock bara tre pinnar upp till förstaplatsen och under samma dag spelas seriefinalen mellan Trabzonspor och Basaksehir, det innebär att Gala givetvis ser en öppning i att kunna minska gapet här vid en eventuell seger över Besiktas.

Och här på hemmaplan talar trots allt det mesta för att Gala löser tre pinnar, nu är det dock ett derby, och sådana här tillställningar tenderar att leva sina egna liv, men faktum är att Gala besegrat Besiktas i två raka matcher här på Turk Telekom Arena – båda matcherna vann man dessutom med två mål.

Och tittar vi längre tillbaka så kan konstatera att Gala bara förlorat en match här på hemmaplan i ligaspelet, sedan i april månad, 2017(!). Det är ett övertygande facit, minst sagt och med dem siffrorna kliver man alltså in i söndagens möte med.

Tufft för Besiktas

Besiktas är möjligtvis ännu inte riktigt helt borträknade från slaget om ett ligaguld, men det går samtidigt inte att blunda för att gapet på nio poäng blir svårt att minska när samtliga toppklubbar nu växlar upp här under dem avslutande omgångarna. Det är dessutom så att Besiktas bara lyckats vinna två matcher på bortaplan sedan i december månad, alltså har man bara vunnit två av sina åtta senaste matcher – sex av dem har dessutom resulterat i ett nederlag.

Sådana siffror går helt enkelt inte att blunda för, speciellt inte när Gala har så pass imponerande siffror på hemmaplan. De är dessutom det bättre laget i grunden och därför kommer vi att välja deras sida på söndag.

Oddset på 1X2-marknaden är onekligen lockande då spelbolaget 888sport ställer ut oddset 1.96, alltså nästan dubbla degen för en Gala-seger på hemmaplan. Det är alldeles för bra för att låta bli, det blir vårt speltips från Turk Telekom Arena! Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500% I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1000 kr – hos ComeOn

Sätt in 500 kr, och få 1500 kr att spela för hos speljätten ComeOn.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.96
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming