speltips_skribent

Speltips Bröndby – SonderjyskE 2/6: Odds tips till 1.74x

Vi väljer sida i tisdagens möte mellan Bröndby och SonderjyskE.

Twitter Facebook

Danska ligan gör comeback på Tipsmedoss.com och mer exakt behandlar vi matchen mellan tabellfemman Bröndby och bottenlaget Sonderjyske – en fight vi förväntar oss att hemmalaget går segrande ur.

Bröndby har inte stått för en kalassäsong på något vis i år, men under måndagen blev det åtminstone klart att Bröndby är klara för spel i Championship rundan, alltså är en top 6-placering i tabellen säkrad. Det är betydligt mer än vad Sonderjyske har att komma med, laget infinner sig först på en 11:e plats i tabellen, 13 poäng efter just Bröndby. Och det vittnar trots allt om skillnaden mellan lagen.

Nu är det alltså så att det är tomma läktare som gäller här också, vilket bevisligen gör hemmaplansfördelen något mindre, men vi tycker fortsatt det är på sin plats att lyfta fram Sonderjyskes svaga facit på resande fot, sex raka förluster är ett faktum inför tisdagens möte och addera därtill att laget släppt in otroliga 17 mål på dessa matcher. Det är samtidigt bara ett lag i serien som gjort fler mål än Bröndby, därför utgår vi från att Bröndby bjuds på en del målchanser i den här matchen.

Hyfsat värde!

Nu kan man möjligtvis argumentera för att Bröndby har sin plats i Championship rundan säkrad, men det är trots allt så att man tar med sig sina poäng ifrån huvudserien till nästa, och därför är givetvis varje poäng viktig i jakten på Europa-platsen.

Bröndby har en top 3-placering inom räckhåll och det är också givetvis målsättningen för klubben den här säsongen, i fjol misslyckades man med bedriften att nå Europa (fyra poäng ifrån) och därför är det all in som gäller för deras del i år. Vi förväntar oss därför att Bröndby sätter fart direkt från matchstart här, de är det bättre laget och lirar trots allt på sin hemmaarena, en längre resa är alltså inte aktuell och det är åtminstone en liten fördel.

Med det sagt så landar vi in på 1X2-marknaden och plockar fram den raka ettan till klart godkända 1.74x insatsen hos spelbolaget Snabbare. Det är speltipset härifrån! Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 1500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 3000 kr – hos LeoVegas

Sätt in 3000 kr, och få 6000 kr att spela för hos speljätten LeoVegas.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.74
Bolag: Snabbare (1500 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming