speltips_skribent

Speltips Bayern München – Schalke 04 18/9: Bundesliga-premiär!

Drygt tre månader har passerat sedan Bundesliga avslutades, Bayern vann den gången, och lär vinna i år igen. Inleder med en tre?

Twitter Facebook

Välkommen tillbaka Bundesliga! Bayern München vann som bekant hela rubbet i fjol, cupen, ligan och Champions League och är givetvis även favoriter till att vinna allt i år också. Åtminstone när det kommer till dem inhemska titlarna. De är ett par steg större än sina konkurrenter, så är det ju bara.

Och därför talar givetvis även det mesta för att Bayern besegrar Schalke på fredag, men den stora frågan är dock hur det ser ut med motivationen, det är trots allt väldigt relevant att slänga fram här. Det är en speciell sommar som passerat, och det var inte alls längesedan man säkrade det där efterlängtade CL-guldet, har man hunnit ladda om? Eller kan Schalke komma att utnyttja detta?

Som alltid för dem andra klubbarna i den här serien, så är givetvis mötet mot Bayern säsongens absolut stora höjdpunkt. Det är det även för Schalke, utan tvivel. Schalke har heller inget Europa-spel att se fram emot, vilket betyder att fredagens möte kommer att bli det största testet för i år, ja redan i den första omgången alltså.

Sätter dit en balja?

Nu stod Schalke som bekant för en direkt pinsam säsong i fjol, man slutade först på en 12:e plats i tabellen och skrapade i sin tur ihop blott 39 poäng – 8 poäng ifrån fel sida av nedflyttningsstrecket. Uselt givetvis, för en klubb av deras kaliber.

Men! Fredagens möte är trots allt en premiär, och vi räknar möjligtvis med att Schalke är en aning mer taggade här. Det är trots allt spel på Allianz Arena och här vill vartenda lag vinna. Inte för att Schalke kommer att lyckas med det, men att de åtminstone ska sätta dit en balja är väl inte för mycket begärt? Bayern släpper trots allt in i snitt ett mål per match ungefär, semestern är precis avslutad och det talar onekligen för fler misstag i försvaret.

Alaba och Boateng är dessutom osäkra till spel på fredag, och känslan säger att Flick inte kommer att ta några risker här. Det vore trots allt bara onödigt. Kommer de två inte till spel så innebär det ett nytt mittlås hos Bayern-försvaret, det talar givetvis för ett Schalke-mål. Vi testar!

BLGM – Ja klickas in till godkända 1.83 x degen hos spelbolaget Snabbare. 3-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.83
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming