speltips_skribent

Speltips AC Milan – Juventus 13/2: Tungviktsmöte i semifinalen

Kollaps samt fyra insläppta mot Inter i Milanoderbyt, lyckas AC Milan stå emot Ronaldo & Co på torsdag? Tveksamt!

Twitter Facebook

AC Milan stod för sin bästa halvlek den här säsongen när man gick upp i en 2-0-ledning mot Inter i söndags, det råder det inga som helst tvivel om. Zlatan var det där lejonet vi har bekantat oss med på sociala medier, och kollektivet krigade verkligen för varje boll. Vilken jäkla press! Och det gav även ett fint utfall, men!

AC Milan klev ut som ett helt annat lag i andra halvlek, förvisso går det att argumentera för att Inter gjorde just detta (vilket de givetvis även gjorde) men faktum är att Milan föll ihop totalt, de släppte in fyra baljor och nederlaget var ett faktum.

Det gäller dock att vara realistisk, AC Milan är fortsatt långt efter Inter i år, även fastän det börjat se bättre ut sedan Zlatan anlänt. Resultaten har varit okej, men det har även att göra med det faktum att spelschemat varit oerhört trevligt.

Ett möte mot Juventus innebär bara att svårighetsgraden höjs ytterligare för Milans del, nu ställs de bland annat mot Ronaldo, Dybala och De Ligt, och det ska onekligen bli spännande att se fighten mellan Zlatan och De Ligt. Zlatan kommer inte att ge sig, det är en sak som är säker. Men har Milan det som krävs för att fälla Juventus? Det återstår att se, men vi tvivlar!

Bra värde på Juve

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det, så är det åtminstone i våra ögon glasklart kring vilket lag som är det bästa här. I vår bok är Juventus flera steg större än AC Milan, och addera därtill att Juve jagar sin 10:e raka seger mot Rossoneri. Tydlig skillnad!

Det snackas om att Sarri kommer att rotera på torsdagen, men eftersom att man lirar mot Brescia på hemmaplan i helgen, så tar man inte en allt för stor risk ifall man ställer fram bästa laget mot Milan. Och känslan säger att Sarri så fort som möjligt vill återvända till vinnarspåret efter förlusten mot Verona senast. Det vore dessutom skönt för Sarri att redan säkra ett avancemang på torsdag. Det gör man ifall man vinner.

Med det sagt så kommer vi att välja Juventus sida i det här mötet. De har inte alls varit 100-procentiga men har det psykologiska övertaget, samt det bättre laget. Det bör räcka!

Den raka tvåan klickas in till fina 2.06x insatsen hos spelbolaget Bet365.

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Spana in Bethard – få 1000 kr i bonus

Bethard har marknadens bästa odds på sport, och erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.06
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming