speltips_skribent

Stryktipset 3/8: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 31! Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stor bonusguide: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips, vecka 31! Championship gör en efterlängtad entré på Stryktipset-kupongen! Svenska Spel ställer ut hela 9 matcher från Englands andraserie, och jäklar vad tufft detta kommer att bli! Det är i princip alltid svårt att förutse resultaten i Championship men det här är alltså premiäromgången, vilket gör det betydligt tuffare!

Utöver dessa 9 matcher väljer Svenska Spel att ställa fram 2 möten från Allsvenskan och 2 möten från Superettan. Och med det sagt, så väljer vi alltså ett större system på lördag – det är i princip ett måste ifall vi ska ha en chans att pricka in 13 rätt!

Valet faller på ett 768 raders system, med 8 halvgarderingar samt 1 hel. Hela raden finner ni precis här nedanför!

stryktipset tips

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Östersund.
Omgångens bästa värdespik: Cardiff.
Omgångens bästa skräll: Helsingborg.
Omgångens drag: Att gå emot Degerfors!
Omgångens favorit som är i fara: Degerfors.

1. Falkenberg – Helsingborg, 1X2

Det är alltid lite extra surt att slänga ut en helgardering i match nummer 1, men oavsett hur vi än vänder och vrider på det så säger känslan att lördagens möte mellan Falkenberg och Helsingborg kan sluta lite hur som helst. Formen är bra i hemmalägret, och Falkenberg trivs dessutom som allra bäst på Falcon Alkoholfri Arena men Helsingborg och är i grund och botten det bättre laget. 1X2!

2. Östersund – Eskilstuna, 1

Eskilstuna har vunnit 1 av sina 16(!) senaste matcher i Allsvenskan och kommer dessutom närmst från en 6-1-förlust mot Hammarby. Med det sagt så tror vi de inte räcker till mot Östersund på Jämtkraft Arena, de har dessutom bara noterats för ett poäng på åtta bortamatcher i år. Spiketta!

3. Dalkurd – Jönköpings Södra, 1X

Rent formmässigt ser det riktigt bra ut för både Dalkurd och Jönköpings Södra, och faktum är att det enbart skiljer ett poäng lagen åt i tabellen. Vi väljer därför att gå på hemmaplansfördelen i det här mötet, Jönköping har bara noterats för två segrar på resande fot i år. Dalkurd? De har vunnit tre av sina fyra senaste matcher här på hemmaplan!

4. Degerfors – Varberg, X2

Varberg har förvisso noterats för fyra poängtapp på de fem senaste omgångarna i Superettan men har fortsatt sin serieledning intakt. Dock så har man numer bara två poäng ner till ligatvåan Mjällby, och ytterligare fyra poäng ner till Brage. Dock så väljer vi alltså ändå deras sida i mötet mot Degerfors, hemmalaget har tappat poäng i 8 av sina 10 senaste matcher. Fint läge för Varberg. X2.

5. Barnsley – Fulham, 2

Fulham gjorde fullständigt bort sig i Premier League i fjol men här i Championship är det helt andra förutsättningar som gäller. Fulham är stora favoriter till att ta steget upp till Premier League igen och har bland annat behållit en lirare som Mitrovic i truppen. Barnsley agerar samtidigt nykomling i Championship, och vi väljer därför att spika Fulham i match nummer 5!

6. Blackburn – Charlton, 1X

Ytterligare en nykomling i fokus, Charlton slutade på en fjärdeplats i League One i fjol men lyckades trots detta säkra ett avancemang genom att besegra Sunderland i den avgörande matchen. Svårighetsgraden höjs dock i Championship och enligt spelbolagen har Charlton minimala chanser till att blanda sig in i en toppstrid. Faktum är att de tippas sluta sist i tabellen! Med det sagt så tror vi 1X räcker i match nummer 6!

7. Brentford – Birmingham, 1X

Hemmaplansfördelen väger som bekant väldigt tungt i Championship, Birmingham lyckades enbart vinna 7 av 23 bortamatcher i fjol, samtidigt som Brentford vann 14 av 23 hemmamatcher. Det är en markant skillnad, som i sin tur får oss att klicka in 1X här. Brentford tillhör dessutom top 5 favoriterna i serien ifall vi tittar på oddssättningen. Birmingham? Bland de fyra sista.

8. Millwall – Preston, 1 2

17 poäng skiljde Millwall och Preston åt i tabellen i fjol, och faktum är dessutom att Millwall enbart var fyra poäng ifrån en nedflyttning. Dock! Så är detta Championship, samt premiäromgången av Championship och det går därför inte riktigt att utesluta ett lag i den här matchen – speciellt inte hemmalaget! Valet faller därför på gaffeln.

9. Reading – Sheffield Wednesday, X2

Ytterligare en omöjlig match att förutse, Sheffield Wednesday är det klart bättre laget men lyckades enbart gå segrande ur 6 av 23 bortamatcher i fjol, krysset måste därför med här. Reading tillhörde samtidigt ett av de sämre lagen i ligan i fjol (10 segrar på 46 matcher) och därför landar vi i att X2 räcker i den här matchen.

10. Stoke – QPR, 1

Stoke har plockat in en drös med spelare inför den nya säsongen, bland annat Smith (Huddersfield), Lindsay (Barnsley) och Ward (Burnley). Tre fina lirare, som får spelbolagen samt experterna att tro på att Stoke kan knipa en fin tabellplacering i år. Lika ljust ser det inte ut hos QPR. Spiketta!

11. Swansea – Hull, 1X

Swansea har hunnit spela sex träningsmatcher inför säsongen 19/20 och vunnit samtliga. Nu har man förvisso majoriteten av motståndet varit klart sämre än Swansea, men här senast besegrade man Atalanta med 2-1. Och därför lär man kliva in i lördagens premiär med största möjliga självförtroende. Hemmaplansfördelen är även den central här, som alltid. 1X!

12. Wigan – Cardiff, 2

Cardiff är, tillsammans med Leeds och Fulham, de tre största favoriterna till att vinna hela Championship, och nu är vi alltså tvungna att spika fyra lag på kupongen, och då landar vi trots allt i att Cardiff är en given spik. Wigan är dessutom inte alls på samma nivå som Cardiff.

13. Nottingham – West Bromwich, 1 2

Endast fem placeringar skiljde Nottingham Forest och West Bromwich åt i tabellen i fjol, och känslan säger att vi kommer att få bevittna i princip samma utfall den här säsongen. West Brom är något vassare men lirar på bortaplan, och det går heller inte riktigt att räkna bort Nottingham här på hemmaplan. Gaffeln är på sin plats här!

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming