Att hämta hem en bra oddsbonus

Oddsbonusar kommer i alla möjliga storlekar och former. Vill man hitta en bra bonus att hämta hem och använda gäller det att göra sin efterforskning och tänka till lite extra.

Tippat listar själv de bästa bonusarna just nu och ser till att hålla sina erbjudanden uppdaterade för alla som är ute efter det senaste. Det är en bra plats att börja på för att utforska oddsvärldens bonusar idag.

Trots att det nu var ett bra tag sedan den nya spellagen trädde i kraft är det värt att påpeka det faktum att ett spelbolag endast får ge bort en bonus per spelare och att denna måste ges bort som ett välkomsterbjudande. För att få en ny bonus behöver man därför välja en ny sajt att spela på. Den som dock är helt ny till detta kan ju välja mellan alla möjliga bonusar som finns tillgängliga.

När man börjar leta runt bland oddsbonusar kommer man nog märka att det finns en hel del variation i vad man kan få. En väldigt vanlig bonus är att man får en procentsumma av det man själv sätter in. Det är vanligast att få 100 %, vilket helt enkelt dubblar summan man själv sätter in.

När procenten dock är högre eller lägre än 100 % är det inte ovanligt att det missuppfattas. Om det exempelvis står 200 % upp till 1 000 kr betyder det att bonuspengarna man kan få max kan vara 1 000 kronor. I detta fall kommer man upp i maxsumman när man sätter in 500 kr då 200 % av 500 kr är 1 000 kr.

Sedan är det också värt att titta på vilket omsättningskrav som finns på bonusen. En bonus som på ytan kan se väldigt generös ut kan också komma med ett ordentligt omsättningskrav. Ett omsättningskrav på fem gånger pengarna betyder att de bonuspengar man får måste satsas fem gånger om innan man kan ta ut dem. Får man 100 kr i bonus måste man satsa 500 kr innan pengarna går att ta ut.