speltips_skribent

Stryktipset 21/9: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 38! Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

BONUSGUIDE (september): Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips, vecka 38.
Championship är i vanlig ordning en utmaning när vi klickar fram vår rad på Stryktipset – helt klart en av de tuffare kupongerna så här på förhand. Vi har egentligen en given vinnare på kupongen och det är Manchester City, som ställs mot Watford på Etihad Stadium. Möjligtvis även Norrköping – och kanske Göteborg.

Svenska Spel ställer alltså fram 4 matcher ifrån Premier League, 3 matcher ifrån Allsvenskan och resterande 6 matcher från Championship. Det är med andra ord lördag – och dags för Stryktipset!

Även den här gången väljer vi att klicka in ett 768 raders system med 8 halvgarderingar samt en 1 hel. Systemförslaget finner ni precis här nedanför. Stort lycka till!

stryktipsforslag vecka 38

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Manchester City.
Omgångens bästa värdespik: Sheffield Wednesday.
Omgångens drag: Ettan på Kalmar.
Omgångens favorit som är i fara: Häcken.

1. Manchester City – Watford, 1

Watford spelade upp sig ordentligt i matchen mot Arsenal senast, men här på Etihad Stadium ska de bara inte ha en chans att åstadkomma någonting, speciellt eftersom att Manchester City nu närmst kommer från en förlust mot Norwich. Peps mannar studsar tillbaka! Spiketta.

2. Burnley – Norwich, 1X

Även fastän Norwich alltså närmst kommer från en seger över Manchester City, så väljer vi att gå emot dem på lördag. Nu är det trots allt match på bortaplan och här har man alltså inte tagit några poäng än. Känslan säger att man dessutom kliver in här med en helt annan glöd. Burnley är knepiga här på Turf Moor, trots den svaga formen tror vi Burnley åtminstone mäktar med en pinne. 1X.

3. Everton – Sheffield United, 1X

Everton ska egentligen bara vinna en sådan här match tycker man, de har det bättre laget och en betydligt större budget. Rent spontant vill man därför spika hemmalaget här, men Everton är som bekant Everton, man vet aldrig riktigt hur läget är med dem, och därför ska det mittersta tecknet med. 1X.

4. Newcastle – Brighton, 1X

Newcastle har varit bättre än förväntat så här långt in på säsongen och har alltså enbart förlorat en av sina fyra senaste matcher – mot Liverpool på Anfield. Då har Newcastle alltså besegrat Tottenham, spelat oavgjort mot Leicester i EFL Cup och även kryssat mot Watford – ett helt okej facit. Brighton är ett klart sämre motstånd, därför klickar vi in 1X.

5. Kalmar – Häcken, 1X2

Hur reagerar Häcken på förlusten mot AIK? Det är en relevant fråga att ställa, och svaret på den frågan är; ingen aning. Kalmar FF är dessutom inne i en bra period, de studsade tillbaka senast då de besegrade Östersund på Jämtkraft Arena, och är dessutom ett klurigt motstånd här på Guldfågeln Arena. Svårt! Vi landar därför i att en helgardering är på sin plats här.

6. Norrköping – Örebro, 1

Norrköping stod för en riktigt bra insats på Stadion här om dagen och förtjänade onekligen mer än ett nederlag i den matchen. Med det sagt så tror vi de studsar tillbaka när Örebro kommer på besök till Östgötaporten. Peking har trots allt fortsatt en Europa-plats att spela om – det är tillräckligt av en motivationsfaktor!

7. Göteborg – Sirius, 1

Göteborg föll i den superviktiga matchen mot Hammarby på Tele2, vilket innebär att det nu blir betydligt tuffare i jakten på Europa-platserna. Men ännu finns alltså chansen där, och med det sagt så tror vi man besegrar Sirius här hemma i Göteborg. Vi har onekligen svårt att se att Göteborg ska tappa skallen efter en förlust.

8. Birmingham – Preston, 1X

Preston har vunnit samtliga matcher på hemmaplan i år, men står samtidigt utan en seger på bortaplan. Vi vet sedan tidigare att hemmaplansfördelen väger tungt i den här serien, och addera därtill att Birmingham nu noterats för två raka segrar. Det känns därför naturligt att välja deras sida. 1X!

9. Bristol City – Swansea, 1X

Bristol City är på uppgång! De kommer närmst från en tung bortaseger mot Stoke City efter ett starkt inhopp av Niclas Eliasson. Nu har Bristol alltså plockat 13 poäng, av 15 möjliga i de 5 senaste omgångarna i Championship, och därför tycker man de bör ha en god chans till att besegra Swansea på lördag. Det mittersta tecknet ska dock med!

10. Cardiff – Middlesbrough, X2

Cardiff är streckade till 46% och är alltså favoriter när Middlesbrough kommer på besök under lördagen. Vi väljer dock att gå emot hemmalaget, faktum är att Cardiff radat upp tre raka poängtapp i ligaspelet, och addera därtill att de föll mot Luton med 3-0 på hemmaplan i EFL Cup. Middlesbrough är samtidigt på uppgång och har plockat 8 poäng på de 4 senaste omgångarna i Championship. X2!

11. Millwall – QPR, 1 2

Vidöppen tillställning. QPR har förvisso noterats för tre raka segrar i ligaspelet men faktum är att Millwall fortsatt är obesegrade på hemmaplan den här säsongen. Svårt att egentligen ta ett beslut här, därför landar vi i att gaffeln är det bästa alternativet.

12. Reading – Blackburn, X2

Reading har noterats för två raka förluster i ligaspelet och känslan säger att de nu är så bra så man på förhand trodde de skulle vara. Att de hamnar någonstans runt en 20:e plats i tabellen är något vi utgår ifrån. Därför väljer vi Blackburns sida på lördag, som alltså närmst kommer från en trygg seger över Millwall. X2.

13. Sheffield Wednesday – Fulham, 1

Egentligen en helgarderings-fight, men budgeten räcker alltså inte till och därför landar vi i att spikettan är det bästa alternativet. Känslan säger att Sheffield Wednesday har störst chans att vinna här på hemmaplan, Fulham har varit en besvikelse så här långt och räknar vi med resultatet i EFL Cup så kan vi alltså konstatera att de inte vunnit sedan fem matcher tillbaka. Det säger trots allt någonting om var de står i dagsläget.

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming