speltips_skribent

Speltips Villarreal – Real Valladolid 21/9: Insatsen dubblas

Kryss mot Real Madrid, storseger mot Leganes – Villarreal kommer närmst från två bra insatser och tar nu sikte på en andra raka seger.

Twitter Facebook

Villarreal har varit upp och ner under inledningen på säsongen, vilket inte direkt kommer som en överraskning eftersom att de i princip sett ut på det viset under de senaste åren, men…

Villarreal har trots allt ett slagkraftigt lag, det hade man förvisso i fjol med, men känslan säger att det i princip är omöjligt, eller rättare sagt en utmaning, att göra bort sig två säsonger i följd med den här truppen. Så är det.

Nu ser Villarreal dessutom ut att vara tillbaka på rätt spår, de var alltså enbart några få minuter ifrån att besegra Real Madrid på El Madrigal, och följde upp den insatsen genom att köra över Leganes med 3-0 på bortaplan – bra resultat som Villarreal nu tar med sig till lördagens möte mot Valladolid.

Real Valladolid har fått en bättre start på säsongen än förväntat, faktum är att Valladolid är bottentippade i år – de flesta experter i Spanien har sagt sitt; Valladolid kommer att spela i Segundan nästa säsong. Det säger trot allt någonting om truppen coach Sergio förfogar över, vi räknar därför med att Villarreal tar initiativet i lördagens möte.

Vi dubblar insatsen

Precis som vi nämnt tidigare, tycker vi mycket bra kom ut från Villarreals senaste ligamatch, först och främst lyckades de hålla nollan intakt för första gången den här säsongen, men även stänka dit tre nya baljor – det innebär att Villarreal nu gjort otroliga 10 mål på 4 omgångar.

Offensiven mår med andra ord bra och defensiven håller på att styras upp, och med det sagt så är vi alltså övertygade om att Villarreal besegrar sitt motstånd på lördag.

Håll ett extra öga på Gerard Moreno, spanjoren toppar skytteligan i La Liga på fem kassar. Sedan har man som bekant även lirare som Cazorla och Moi Gomez. Fint lag!

Villarreal (-1 asian handicap) testas därför till finfina 2,07 x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2,07
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming